2777
2789
عنوان

جاری های مشهدی رومخ 😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 19 پست
مشهدی جنسش ب گرد پای نیشابوری جماعت نمیرسه..ی جاری نیشابوری دارم جاری مادربزرگت انگشت کوچیکش نمیشه

😂😂😂 میدونم ولی مامان بزرگمو جدا اذیت میکنن اینا 

مامان بزرگم وقنی میره خونشون یا نون پنیره یا نون ماست ولی اونا میان کم کمش مرغه دیگه چیزی کمتر نمیخورن 

اسی توخودتوقاطی نکن مگه فضولی😂 اینجاست ک میگن شاه میبخشه وزیر نمیبقشه ها😂😂

من کنکوریم وقتایی که میاد دائما منو مقایسه میکنه با دختر همسایه و این و اون 😐 فقط درسم نه ها میگه مثلا دختر فلانی خیلی خوشگل تر از توعه 

اون خواستگار داره الان داره ازدواج میکنه درس بدرد نمیخوره زنای درس خون جذاب نیستن و اینا دیگه لجم گرفته خدایی وقتایی که میاد نمیرم خونه مامان بزرگم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من کنکوریم وقتایی که میاد دائما منو مقایسه میکنه با دختر همسایه و این و اون 😐 فقط درسم نه ها میگه م ...

ولی اینجوری ک میگی چقدر ادم حسودوتومخی هست هروقت گفت بگو ک هرکس یجوره دیگ بعضی ها خوشبختی روتوازدواج میبینن بعضی هاتودرس خوندن چون واسه ازدواج همیشه وقت هست ولی برای رسیدن ب ارزوها وقت کمه من ترجیح میدم درس بخونم ب ارزوهام برسم

فقط 30 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه مامان بزرگم نمیره خونشون میگه اذیت میشن هر پنج شیش ماه یک بار فقط در حد یک ناهار میرن

اتفاقا برین دسته‌جمعی. چند بار. ببینین اگه دیگه اومدن. کیک هم سفارش بدین برای عصرونه. در مورد اطرافیان و همسه‌هاشونم حرف بزنید و بگید اونا چقدر از شما خوشگل‌ترن.

والا اینا نوبرن. خیلی پررو تشریف دارن.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟