2777
2789
عنوان

خواستگارمو رد کردم حالم خوب نیست

165 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها

خواستگاری داشتم که خیلی خوشم ازش اومده بود ولی چند باری با هم تلفنی صحبت کردیم توی مواردی به توافق نرسیدیم. بعد از اینکه خداحافظی کردیم امروز عصر مرتب تماس می گرفت و من جواب نمیدادم، تا اینکه بالاخره جواب دادم. شروع کرد به توجیه حرفاش منم یه کم تند شدم نسبت بهش! چون ظهر خودش پیام داد خداحافظی کرد، یعنی خودش پیش قدم شد بعد عصر وقتی من سرم شلوغ بود مدام زنگ می زد و مزاحم کارام میشد!

اجازه دادم بعد از اون همه اصرار حرفاشو بزنه ولی منم نهایتا گفتم ما دو نفر مناسب هم نیستیم!

نمی دونم چرا دلم گرفته و ناراحتم

از یه طرف منطقی فکر می کنم میگم نمی تونستیم زندگی خوبی داشته باشیم، از طرف دیگه ناراحتم!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

طبیعیه که دلت گرفته باهم حرف زدید یه جورایی عادت کردی بهش ولی اگر از ته قلبت فکر میکنی مناسب هم نیست ...

درسته عزیزم

متأسفانه خیلی هم با محبت صحبت می کرد همیشه!

باز خداروشکر ادامه پیدا نکرد وگرنه واقعا وابسته ش میشدم

نه بابا محرم چی!اون یه شهر دیگه بود یک هفته ای تلفنی صحبت کردیم همین

کلا یه هفته من فکر  کردم چند ماه تو آشنایی هستید چون گفتی از کلمات محبت آمیز استفاده میکنه 

بیخیالش بابا 

اولش بود ولی بعد که بیشتر صحبت کردیم، بیشتر شناختمش، درموردش هم تحقیق کردم، دلسرد شدم

پس دیگه ناراحت چی هستی ولش کن خودتو ناراحت نکن ارزش نداره 

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن
2810