2777
2789
عنوان

دارم اشک میریزم میشه از ته دلتون دعام کنید اجرتون به آقا ابالفضل

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 21 پست
ببین دختر خوب تو داری خدارو صدا میزنی اونوقت حرف از طلسم میزنی میخوای از خدا نافرمانی کنی عذاب برای ...

من الان خواستگار دارم 😭 خوبم هستن رد کردم همه رو چون اون پسر رو میخوام 

میگم یا اون یا مرگ تمام پایان قصم اینه 

ببینم با طلسم میشه آخه به خدا میگم خدا این یه مورد رو چشم پوشی کن 🥺 از خدا معذرت خواهی میکنم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه اون چه ویژگی خاصی داره که انقدر به نظرت خوبه

یه مهر عجیبی ازش به دلم نشسته 

ویژگی های خانمی که میخواد اینه 

متین چادری محجبه عاقل شاغل 

من شاغل نیستم دیگه همه رو فک کنم دارم 

یه مهر عجیبی ازش به دلم نشسته ویژگی های خانمی که میخواد اینه متین چادری محجبه عاقل شاغل من شاغل نیست ...

خوب تو که شاغل نیستی،

میدونی چرا یه مرد دنبال زن شاغل میگرده چون میخواد از پولش استفاده کنه همچین مردایی به هیچ وجه مسئولیت زنشون رو قبول نمیکنن اطرافم زیاد دیدم که حتی خرج زایمان هم ندادن چون زنشون کار میکنه خودش پول داره

بعدشم دختر خوب بعد از ازدواج میفهمی که یه مرد ارزش یه قطره اشک هم نداره چه برسه به اینکه این همه خودتو عذاب بدی

یه کتاب در مورد ویژگی مردا بخون همه شون اول خودشونو میبینن این توی ذات مرده 

خودتو بساز آینده ات الان توی دستای خودته یه هنر یاد بگیر دنبال یه کاری برو به خدا هدف زندگی یه زن شوهر کردن نیست این حرفارو یه روز به یاد میاری میگی ای کاش گوش کرده بودم دنبال استعداد و توانایی خودم رفته بودم 

خوب تو که شاغل نیستی،میدونی چرا یه مرد دنبال زن شاغل میگرده چون میخواد از پولش استفاده کنه همچین مرد ...

من دنبال کار همزمان هستم 

منطورتون از اینکه فقط خودشون میبینن یعنی اهمیتی بع زنشون نمیدن؟ این طرف خوبی هست تلاش می‌کنم قسمتم بشه 🥺 اینقدر از خدا میخوام من آزمون استخدامی دارم وبی اینقدر ذهنم مشغول این آقا میشه نمیتونم بخونم 

من دنبال کار همزمان هستم منطورتون از اینکه فقط خودشون میبینن یعنی اهمیتی بع زنشون نمیدن؟ این طرف خوب ...

نه اینکه اهمیتی نمیدن اولویت زندگی خودشونن 

صدای طبل از دور خوش است 

اگه یه بار باهاش صحبت کتی بهت بگم شاید از طرز فکرش حتی متنفر بشی 

بشین برای آزمون بخون 

از فکر این شاهزاده سوار بر اسب سفید بیا بیرون یه جوری درموردش حرف میزنی انگار زمینی نیست هیچ عیبی نداره خیلی ساده ای به خدا

این هندونه ی دربسته باز بشه هزارتا داستان داره

عاقل باش

منم برم بخوابم شب خوش

نه اینکه اهمیتی نمیدن اولویت زندگی خودشونن صدای طبل از دور خوش است اگه یه بار باهاش صحبت کتی بهت بگم ...

باشه ممنونم 🌷 

بعضی روزا مثل امروز و فرادا که بخاطر امشب بیدارم اصلا نمیتونم بخونم 

ممنونم حالا من که دارن دعا میخونم از خدا میخوام تا اون بالایی چی مقدر کنه 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

خیر ببینی التماس دعا