2777
2789
عنوان

دوستان توروخدا دعوام نکنید فقط راهنمایی میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 692 بازدید | 62 پست

موضوع کاملااااا شخصیه فقط و فقط به تو همسرت ارتباط داره اطرافیان اصلا به نظرم نباید اظهار نظر کنن اونا درد زایمانشو نمیکشن اونا بزرگش نمیکنن اونا دردسرهاشو نمیکشن اونا نیازهای مالی و عاطفی و جسمیش رو تامین نمی‌کنن و...

فقط از دور نگاه میکنن اظهار نظر میکنن

به نظرم اصلا اهمیتی به حرفاشون نده ببین نظر خودت و همسرت چیه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بقیه وسوست کردن؟حتی شوهرتم تو این مورد نباید بتونه وسوست کنه چون این تویی که قراره ۹ ماه حملش کنی بز ...

اصلا به ایناش فکرمیکنم وحشت میکنم من سر هر دوتاشون تا چندین ماه افسردگی گرفته بودم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیگرانو ول کن منکه بچه ندارم کلا هی میگن چرا بچه نمیارید

حرفاشون روم تاثیر نداره فقط دیگه خیلی بگن با شوخی میگم شما از دیدن راحتی و خوشبختی من ناراحتید دلتون میخواد مثل شما درگیر بچه و بدبخت بشم(الان نگید هرکی بچه داره بدبخت نیست و... این جواب اوناییه که تو زندگیم دخالت میکنن)

همین اطرافیان واسه دوتا اولی چقد کمک حالت بودن که حالا رفتن رو مخت؟

بعدم الان سن مناسبی برا بارداری بعدی نیست چون اون ب دنیا بیاد بچه اولت کلاس اول میره و خیلی نیاز ب توجه و مراقبت داره  و تو اونموقع گرفتار نوزادی 

کشیدم و تجربه کردم که میگم 

بر قامت دلربای مهدی صلوات 

وا

من یکی دارم پدرم در اومده

هر کی میگه بازم بیار بگو تو بزرگش میکنی؟

دلشون خوشه ها

به این حرف های خاله زنکی اطرافیان بخوای توجه کنی و بهشون گوش بدی از زندگیت هیچی نمی‌فهمی.

درضمن بچه دومم ناخواسته باردارشدم وفکرنمیکردم حامله باشم دوماه شد فهمیدم اونموقع بچه نمیخواستیم ولی ...

نه به اینکه فکر سقط دومی به مغزت خطور کرده ولی دلت نیومده نه به اینکه الان وسوسه سومی درگیرت کرده

موضوع کاملااااا شخصیه فقط و فقط به تو همسرت ارتباط داره اطرافیان اصلا به نظرم نباید اظهار نظر کنن او ...

همسرم که میگه همین دوتا رو سر و سامون بدیم هنر کردیم خودم هم اصلا به حاملگی و زایمان فکرمیکنم حالم بد میشه ولی آنقدر گفتن حس میکنم چند سال بعد نکنه پشیمون بشم نکنه حرفاشون درست باشه

2810