2777
2789
عنوان

دوستان توروخدا دعوام نکنید فقط راهنمایی میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 62 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرم ۲ تا کافیه 

وقت و انرژی یه بچه دیگه رو بزار برای همین ۲ تا از لحاظ تربیت و رفاه و ...

لعنت بر هر کی که درخواست دوستی بده  زیاد هم مخالفت نکن باهام حوصله ندارم👻🌱

چخبرهههه دوتا بسته. حتی اگه وضع مالیتم خوب باشه بازم بسه. بچه رسیدگی وتوجه هم میخاد. یکمم به فکر سلا ...

سلامتیم که اصلا بعد زایمان حس میکنم نابود شدم مامانم خودش دوتا بچه داره منو خواهرم همیشه می‌گفت پشیمونه که دوباره بچه نیاورده به منم همش میگه بعدا پشیمون میشی

ببین اطرافیا اولش میگن یکی بیار

بعد میگن دوتاش

حالاهم گفتن سه تاش کن

آخه بهشون چه ربطی داره اونا بزرگش میکنن؟

بچه هات یه مادر بی اعصاب میخوان با افسردگی که نفهمن بچگی و شور و نشاط زندگی و فضای شاد خانوادا و مادر پر انرژی یعنی چی!

من میخوام دومی رو بیارم با اینکه اطرافیانم نود درصد میگن نیار چون میدونم اعصابشو دارم. شرایط زندگیتو بسنج شرایط روحیتو بسنج ببین قبلا چی کشیدی چندبرابر بیشترشو خواهی کشید

دیگه خود دانی

وضع مالیمون خوبه بد نیست شوهرمم خوبه ولی اون میگه اصلا بچه نمیخواد دیگه من خودمم همین دوتا رو میخواس ...

چقد ب بقیه اجازه دخالت تو زندگیتو میدی. هروقت چیزی گفتن باید جوری جواب بدی که دیگه تکرار نشه

پسرم پنج سالشه دخترم دوسال ونیم امروز سرویس کالسکه پسرم فروختم مامانم هی می‌گفت چرا فروختی میذاشتی ب ...

خب حتی اگه میخای هم بیاری یکم صبر کن بنظرم که زندگیت سروسامان بگیره چون میدونم با دوتابچه کوچیک سخته خونه داری میگم بچه هات یکم از آب و گل دربیان بعد

2810