2777
2789
عنوان

دوستان توروخدا دعوام نکنید فقط راهنمایی میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 62 پست
نمی دونم والا. من دقیقا شرایط شما رو داشتم . دو سال اختلاف سنی بچه هامه. اولی الان ۱۹ سالشه ولی افسو ...

هنوز که هنوزه یادم نرفته با دو تا بچه پشت همی چقدررر اذیت شدم و یکی از همین به اصطلاح اطرافیان  دلش نسوخت که کمک کنه دو ساعت. حتی شوهرمم اونطور که باید کمک نکرد. وقتی قبلا صحبت بچه سوم می کرد بهش گفتم  اورد ناشتا نده لطفا

مامان عزیز بعد دوتا بچه هنوز اجازه می‌دی بقیه برای زندگیت تصمیم بگیرن؟

نه اجازه نمی‌دم تصمیم بگیرم ولی خب متاسفانه دهنشون نمیشه ببندم که به بهانه درد دل نظرمیدن دخالت میکنن منم میگم نکنه واقعا پشیمون شم بعدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چندسالتهشوهرت اگه نمیخواد برات سخت میشه

۳۱ سالمه شوهرم نمیخواد خودمم نمیخوام فقط میگم نکنه بعدا پشیمون بشم آخه همش میگن پشیمون میشی مثلا مامانم تا میتونسته حامله بشه نشد بعدش که ما بزرگ شدیم همش دنبال دوادرمون بود که حامله شه ولی نمیشد همه میگن اونجوری میشی ولی خودم واقعا تو همین دوتا موندم