2777
2789
اره میدونم بلاخره بحث ک پیش میاددد...حالا خونه ساختم گفت واسه چته بیا با ما زندگی کن😑😑😑گول نخوردم ...

خونه مشترک اغاز اختلافاست 

دوری و دوستی خیلی مهمه 

چشمت آتش فشان ماه شب آسمان دگر از من گذشت با دگران یار بمان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همسایع ی ما ۴ تا پسر داشت.دخترم نداشت .یعنی ما میگفتیم بدبخت هرکی عروس این بشه . انقدر زن بد اخلاقی ...

اگر گذاشتین من به عهدم متعهد بمونم.قسم خوردم دیگه حرف خانواده همسرمو نزنم.ولی حرفت فکر کنم نود درصد درسته.من قشنگ میدونم کدومشون عین ربات کنترل میکنه و یادش میده .خودشم یه نیم من آب گرم میکنه ولی اون جوشش میاره😂

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
خوبه کمک میکنه🤣🤣🤣🤣

نگوووو .

بخدا دخالته . یبار ی حرکت زد سر همین کمک کردناش 

داشت رختخوابا رو جم میکرد یه ظرف شیشه ای از اینا ک شبیه ظرف پینی سیلین . من از اونا زیاد دارم کلا .پیدا کرد زود قایم کرد تو لباسش .شب اورد یواشکی داد ب شوهرم . منو شوهرم دعوایی افتاد تو خونمون . گفت مامانم ترسیده ک اون چیه اورد داد بمن و نگران زندگی ماس 

من اصلا فحش نمیدادم برگشتم گفتم غلط کرده نگرانه.اگه نگرانه باید بمن میداد نه تو . بعده اینم بگو ب زندگی من دخالت نکنه دیگه دلسوزی ها و کمکاش داره تبدیل به فضولی میشه .کلا دیگع بعده اون از چشمم افتاد . الان هر چقدرم خوبی میکنه بدم میاد  

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
خونه مشترک اغاز اختلافاست دوری و دوستی خیلی مهمه

لامصب چراا نمیسازن مادرشوهر و عروس یکی واسه من توضیح بده😂😂😂خب همین عروسی ک الان از مادرشوهر بد میگه فردا خودش صاحب عروس میشه و همینطور این چرخه میچرخه

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...

ما اصلا بد زن داداشم پیش مادرم نمیگیم

شما خوبی اما اکثرا فضولن .و حسود 

من خودمم ندارم اما شوهرم ی دختر خاله عوضی داشت حالا ۱۷ سالش بودا . من ۳۰ بودم یک فتنه ای بود .دیگه باهاشون قط رابطه کردیم

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

من از دید یه عروس میگم که مادرشوهرم خیلی خانمه،،این چند وقتی که زایمان کردم فقط اونه که بهم رسیدگی کرده مادر خودم از شهر دیگه نمی تونست بیاد،،دیشب داشتم فکر می کردم که چه قدر در حق من و جاریم خوبی کرده.

و اینم به خاطر ذات و اخلاق خودشه و شایدم یه جور هنر زندگی کردنه که بدی نکنه تا هم خودش و هم ما در آرامش زندگی کنیم.

یعنی علائم پیریه؟؟جدیداً سیم کارتی که باهاش عضو نی نی سایت بودم رو گم می کنم یادم میره کجا گذاشتم از اون طرف رمز عبور رو یادم میره و این جوری میشه که میام می بینم عه از حساب کاربریم خارج شدم و رمز هم یادم نیست،،ذخیره اش هم نکردم،،سیم کارتم نیست که رمز جدید بگیرم و بیخیالش میشم🤣🤣خدایا خودت منو از آلزایمر در امان بدار🤕😖🙏🏻///////////////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....😍💞

لامصب چراا نمیسازن مادرشوهر و عروس یکی واسه من توضیح بده😂😂😂خب همین عروسی ک الان از مادرشوهر بد می ...

والا منم مجردم و دلیلشو نمی دونم😂اگه یکی به منم توضیح بده خیلی خوبه 

و پیرو حرف شما مادرشوهری که عروسشو اذیت می کنه خودش یه روزی عروس بوده 

همه فک میکنن بهترین مادرشوهر دنیاست خودمم اینجوری فک میکردم.تا این که چند بار اتفاقی شنیدم پشت گوشی ...

ببین الان گیر داده بمن بچه بیارید .حتی اونروز بیشعور میگه بچتون نمیشه؟؟ یا جلوگیری میکنید . 

بعد ببین من خودم بچه دوست دارم اما واسم فوبیا شده . میگم بچه بیارم میخاد تو زایمانم دخالت کنه تو لباس خریدنش  تربیتش دخالت کنه تو غذا خوردنش تو نمیدونم نبات داغ دادنش که دیدم ب همه بچه هاشون میدن. تو پوشک کردنش ک از الان همون میگه پوشک نخری ها من کهنه میبندم بهش خودمم میشورمش .انگار قراره ۲۴ ساعت بچه پیش اون باشه یا هر لحظه بچه دسشویی کرد قراره بزنگم اون بیاد عوضش کنه

من ۹۹ درصد مواقع اصلا رو نمیدم بهش اما اعصاب خوردیش بعدا  می مونه واس خودم. بعدا خودخوری میکنم

والا منم مجردم و دلیلشو نمی دونم😂اگه یکی به منم توضیح بده خیلی خوبه و پیرو حرف شما مادرشوهری که عرو ...

مجردی پس ایشالا شوهر البته ی شوهر خوب ک باام فسیل بشین بقول اون خانمه😂

حالا مادرم اینقدر مادرشوهر اذیتش کرده بود با مشت زده بود تو سرش😂وقتی تعریف کرد اینقدر خندیدیم دل درد گرفتم بخدا😂😂😂ولی گفتم مادر شما نزنی مشتت قویه بدبخت میشیم

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...

مجردی پس ایشالا شوهر البته ی شوهر خوب ک باام فسیل بشین بقول اون خانمه😂حالا مادرم اینقدر مادرشوهر اذ ...

خوب پس مادرت دست خودش نیست زخم خوردست😂ممنون از دعای خوبت همچنین واسه خودت

درستشم همينه با آدمای فتنه بایدقطع رابط کرد

من نامزد کردم جهاز میخریدم اونم شروع کرد جهاز خریدن .حسود بود افتضاح .مثلا یه روز رفتیم  دهات. قرار شد منو شوهرم شب برگردیم اینا بمونن . باورت میشه از حسودیش دل درد گرفت . حالش بد شد.میگفت چرا ما بمونیم این برن  .بعد ما در اومدیم بریم دور بزنیم  اینم پتو پیچید ب خودش با ما اومد 🤣 بعد شب هوا سرد شد ما هم موندیم این خوب شد 

2810