2777
2789
والا منم مجردم و دلیلشو نمی دونم😂اگه یکی به منم توضیح بده خیلی خوبه و پیرو حرف شما مادرشوهری که عرو ...

بعضی ازمادر شوهرا فکر میکن عروس پسرشون ازش دزدیده قبل ازدواج خب پسز بیشتر به مادرش می‌رسیده براشون وقت میذاشته الان یهو همی اینا کم رنگ شده ...

بعضی ازمادر شوهرا فکر میکن عروس پسرشون ازش دزدیده قبل ازدواج خب پسز بیشتر به مادرش می‌رسیده براشون و ...

اره این کاملا درسته 

می خوان وصعیت مثل قبل باشه نمی تونن جدایی پسرشون از خونه رو ببینن

چشمت آتش فشان ماه شب آسمان دگر از من گذشت با دگران یار بمان

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب پس مادرت دست خودش نیست زخم خوردست😂ممنون از دعای خوبت همچنین واسه خودت

بخدا هنوز ک هنوزه بعد ۲۷سال میره بیرون ۲تا شکلات بهش میدن میاره خونه بهم میده...مادر شدن سخته سخت

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...

ببین الان گیر داده بمن بچه بیارید .حتی اونروز بیشعور میگه بچتون نمیشه؟؟ یا جلوگیری میکنید . بعد ببین ...

خدایا تو منی یا من توام؟

ب من هی گیر داد بچه بیارید.

بچه آوردم دقیقا تو همین چیزایی ک گفتی دخالت میکنه شیر خوردن و غذا دادن و آب قند و لباس و پتو و.......بچم وقتی ب دنیا اومد تا دو روز شیر نداشتم شیر خشک خریدم این شمر نذاشت ب بچم بدم میگفت فقط شیر مادر و همش جای شیر آب قند میریخت تو حلق بچه.لباسای بچم اندازشه گیر میده ک این کوچیکه انتظار داره لباس اندازه گونی براش بپوشم منم دوس ندارم بچم شل و ول ب نظر بیاد محل نمیذارم هی تکرار میکنه.  فقط ب پوشک گیر نمیده در عوض بارها پرسیده بچه ب دستمال مرطوب حساسیت نداره هر دفه میگم نه باز هی میپرسه.میدونم زورش میاد دستمال مرطوب میخریم انتظار داره بچه بیچاره رو هر دفه زیر شیر آب بگیرم .متاسفانه با همین دخالتا داره زندگیمو از هم میپاشه.شوهرمم نمیخواد قبول کنه اینا دخالته 

💐🌻🌼🌺🌹🌷⚘🌸
بخدا هنوز ک هنوزه بعد ۲۷سال میره بیرون ۲تا شکلات بهش میدن میاره خونه بهم میده...مادر شدن سخته سخت

به قول امضای یکی از کاربرای نینی سایت آدم کمد دیواری بشه مادر نشه😂😂😂خداحفظش کنه برات

چشمت آتش فشان ماه شب آسمان دگر از من گذشت با دگران یار بمان
به قول امضای یکی از کاربرای نینی سایت آدم کمد دیواری بشه مادر نشه😂😂😂خداحفظش کنه برات

😂😂😂😂😂خیلی سخته....ممنون همچنینی

ببهشید میشه داخل تامیکم هر چی نی نی یار بود تگ کنید تا عکس پروفم تایید بشه؟؟؟