2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهرم میگه بیا خودم نگهداری میکنم مشکل من این به ما احترام نمیزارن بقیه پسراش و عروشاس چیزیشون بشه س ...

بری خونه خودت .هم به شوهرت یاد میدی مراقبت باشه .هم بیشتر هواتو داره .هم اونا میان احوال پرسی.....کلا تو مریضی پای پدرمادرتو وسط نکش .بگو من خونه خودم راحتم .شوهرم حواسش هست.اینارو جلوی شوهرت بگو .شیرش کن 🥴صد برابر بهت میرسه .خانوادشم مهم نیست .اونارو ولش کن اومدن اومدن نیومدنم مهم نیست.مهم سوهرته .از الان میختو محکم کن

پاشو برو خونه خودت، مادرت چه گناهی کرده که شوهر نداده باید ازت نگهداری کنه؟! برو بذار مادرشوهرتم یه کاری بکنه لاقل این وسط حالا که تشویق به بچه دار شدن کرده تو این سن کم 

شوهرم میگه بیا خودم نگهداری میکنم مشکل من این به ما احترام نمیزارن بقیه پسراش و عروشاس چیزیشون بشه س ...

هی خواهر جان ،،من ۱۵ روز بیمارستان بودم یه تک پا اومدن ورفتن بعدشم دیگه حتی زنگم نزدن ،الان یه ساله خونشون نمیرم ،،به یه ورشونم نیست انگار نه انگار،،،،بیخیال شوهر وبچتو بچسب

خب داره ب شوهرت ناهار و شام میده از اونهجنسیت بچه ت چیه؟همم ک لابد میگه ماااا قدیم ۷تا شکم می زاییدی ...

نه شوهرم اصلا ناهر شام نمیره چون هیچ وقت دعوت نمیکنه که شماهم بیاین از وقتی که عروسی کردیم نشده مارو ی بار دوتایی دعوت کنه 

شوهرمم بیرون ناهار شام میخوره سرکارش

بچه ها من دوبار ب نینی یار یک پیام دادم تاپیکمو پاک کنه پاک نکرده چیکار باید بکنم ب کی باید برای حذف تاپیک پیام بدم کسی مبدونه؟اگر کسی میدونه راهنمایی کنه براش صلوات میفرستم

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب داره ب شوهرت ناهار و شام میده از اونهجنسیت بچه ت چیه؟همم ک لابد میگه ماااا قدیم ۷تا شکم می زاییدی ...

جنسیت هم مشخص نیست تو ۱۲ هفتگی هستم منتظرم سونوگرافی تی ان برم بعد برم خونم میترسم بچم چیزیش بشه

کاش بیشتر توضیح می‌دادیگلم بشدت حق با توعه ولی وقتی ی نفر گاوه یعنی گاوهتو هرچی ام براش توضیح بدی او ...

اسی اینو قشنگ بخون تا عمقش برو راه حلت همینه

من بیشتر بارداریمو تنها بودم. استراحتی نبودم ولی تو ی چاردیواری تنها و مادرشوهرم اینا تو ی حیاطیم. اونا کولر داشتن و من از گرما تو حموم مینشستم ب خودم آب خنک میزدم. روزی هم میرسه اونا نیاز دارن بهمون و کسی دور و برشون نیست. همینا باعث شده کاری  داشته باشن بهم نمیگن اگ بگن هم میگم ب من چ مگه ب من کسی کمک کرد؟همینطور ک انقد خوب فاصله گرفتن شناختیشون زایمان کردی هم فاصلتو حفظ کن.

ی راه دیگه میمونه ک بری خونه خودت و شوهرت و مادرش ازت مواظبت کنن. 

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن

ای خواهرمنم بارداریم استراحت مطلق خونه بابام بودم بامادرشوهرم خونشون یه کوچه فاصلس حتی زنگم نمیزدچه برسه به سرزدن ناهاروشام شوهرم خونه مامانمینابود

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 
حق باتوعه هااا ، ولی خب چه میشه کرد همه که شعور ندارن اشکال نداره خواهر توهم الان فهمیدی طرف حسابت ک ...

اخه عزیز من چطور از من انتظار دارن که عروس خوبه باشم هرچی گفتم فقط بگم چشم

بخدا تا حالا ی ریال خرج منو شوهرم نکردن

خونه ایه هم که داخلش میشینیمو خریدیم ازشون

عزیزم واقعا ناراحتم چون من تو هر خوبی بدی کنارشون بودم و سعی کردم طی این سال ها احترام نگه دارمولی خ ...

اشکال نداره فعلا سلامتی جسمی و روحی خودت مهمتره . شما که استراحت مطلقی باید آرامش روحی داشته باشی مطمئن باش وقت برای بی محلی و تلافی زیاد هست . از قدیم میگن خوبی که زیاد بشه نادان خیال بد می کنه شما هم چون همیشه و در هر شرایطی اعتراض نکردی اونا براشون بی اهمیت شده . الان اگر همسرت تماس گرفت یا اومد سر بزنه یک تیکه کوچیک بنداز ولی بحث نکن چون برات ضرر داره ولی باید یادش بمونه خانوادش احوال زن و بچه اش را نمی پرسند بعدها هم سر فرصت بهشون بگو خیلی دلخور شدی و اونا هم بلاخره مریضی و پیری دارند 

2810