2777
2789
ببین دوست عزیز شما خیلی کم سنی، خیلی زود ازدواج کردی و ایکاش انقدر زود بچه دار نمیشدی اما حالا که دی ...

اره تو دلم همیشه معترضم که چرا زود شوهرم دادن 

انگار که اون ۴ سال من تو دنیای بچگی خودم بودم مثل بچه ها تصمیم میگرفتم

روم نمیشه واقعا منت میزاره ولی راست میگی میخوام کنار بزارم رو دروایسی چجوری بگم ناراحتم ازشون

بگو سلام من از قندهار برگشتم

اگه گفت قندهار؟

بگو آره دیگه لابد قندهار بود ک ی سر نتونستی بیای ب من و نوه ت سر بزنی این مدت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا همیشه و همه جا طور خاصی بهت نظر می کنه چون مشخصه چقدر خوبی🌹تو در راهی ک از اول مدنظرته همچنان ق ...

عزیزم شوهرم سرکوفت میزنه همش میگه هااااا دیدی کمکشون کردی ولی کمکت نکردن حتی فرار کردن و تماس نگرفتن باهات که نکنه کمک بخوای ازشون فرار کردن . پس شوهرای لندهورشون چطور وقتی پول لازمن خواهراتو میفرستن خونمون ولی واسه کمک غیرتی میشن و نمیذارن کمکت کنن

اینجاست که واقعا زبونم بند میاد و چیزی نمیتونم بش بگم

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  
بازم خداروشکر تلافی کردی من دلم خنک شد کاش همه خانوما جسارت تورو داشتن

ن بابا چه جسارت هنوز پیش نیومده بگم ولی پیش بیاد حتما میگم

ولی چند باری ب بچم حرف و توهین کردن جوابشونو دادم دلم خنک شد

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
خیلی ممنون عزیزم میخوام برم خونه خودم واقعا مادرم خیلی زحمت کشیده و اونا ی تشکر نکرد اخه چی میشد بچه ...

اره برو خونت شوهرت پرستاریتو کنه قدرتو بدونه

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
اره تو دلم همیشه معترضم که چرا زود شوهرم دادن انگار که اون ۴ سال من تو دنیای بچگی خودم بودم مثل بچه ...

حق داری کاملا چون واقعا هم بچه بودی 🩷

به خودت برس و از خودت مراقبت کن، غصه نخور، همه چیز میگذره، این روزا هم میگذره و هرکس هرکاری کنه به خودش کرده، امیدوارم همسرت مرد خوبی باشه برات

راستی همسرت چند سالشه؟ موقعیت بچه دار شدن رو امیدوارم از نظر مالی داشته باشین تا کمتر اذیت شی

ولی استارتر .یچیزی بگم حالا جدا از بحث خاله زنکی😉درستو ادامه بده حتی با وجود بچه.بچه رو با شوهرت هماهنگ کن نوبتی نگهش دارید. یه مادر لیسانس خیلی بهتر از دیپلمه.یه مادر فوق لیسانس خیلی خیلی بهتر از یه مادر لیسانس و.... دنبال حرف و حاشیه هم زیاد نباش .کی اینجوری کرد .کی نیومد .چرا نیومد؟!ووووووللللللش کن .دنبال این باش که خودتو بالا ببری .ولی واقعا بروخونه خودت پیش شوهرت باش و بذار اون ازت مراقبت کنه.

حق داری کاملا چون واقعا هم بچه بودی 🩷به خودت برس و از خودت مراقبت کن، غصه نخور، همه چیز میگذره، این ...

همسرم تازگیا عالی شده بهم میرسه همش میگه چی میخواز

و منم دیروز این حرفو گفتم که بقیه برادرات شانس دارن لاغل عطسه میکنن مادرتو خواهرات احوالشونو میپرسی ولی به تو که پسرشونی کم احترامی میکنن

اونم گفت که راست میگی

۱۰ سال اختلاف سنی داریم شوهرمم خودم بزرگش کردم واقعا احساس میکنم سادس

ولی استارتر .یچیزی بگم حالا جدا از بحث خاله زنکی😉درستو ادامه بده حتی با وجود بچه.بچه رو با شوهرت هم ...

عزیزم دانشگاه قبول شده بودم امسال رشته حقوق 

مرخصی گرفتم و شرایطو گفتم قرار از سال بعدی ادامه بدم شوهرمم تشویقم میکنه به ادامه تحصیل

خیلی ممنون عزیزم میخوام برم خونه خودم واقعا مادرم خیلی زحمت کشیده و اونا ی تشکر نکرد اخه چی میشد بچه ...

بچه اونا نیست .بچه تو و شوهرته. اینو بیاد داشته باش .تو داری مادر میشی. باید بفهمی از دیگران نباید توقع داشته باشی.نباید برای دیگران صدتو بذاری.نباید دنبال حاشیه باشی واعصاب خودتوخوردکنی.زندگی خیلی کوتاه.تا میتونی لذت ببر .عشق بده وعشق بگیر♥️

عزیزم شوهرم سرکوفت میزنه همش میگه هااااا دیدی کمکشون کردی ولی کمکت نکردن حتی فرار کردن و تماس نگرفتن ...

فک کردم مجردی

پس رک ب خواهرات بگو ک منم مث شما دم تنگم میشه درسته مالی نیست اما خب کمک لازم میشم و شوهرم می بینه شما کمکم نمی کنید بهم طعنه میزنه

2810