2777
2789
عنوان

نامزدم زیادی آس و پاس

| مشاهده متن کامل بحث + 1256 بازدید | 100 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم دوست داشتن به تنهایی کافی نیست،منم دوسش داشتم اما الان اذیتم چون شرایط زندگیا سخت شده

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
دوس داشتنو میخوای تیلیت کنی بخوری.. چطور روش شد بگه بدل🤦🏻‍♀️ حداقل میگفت نقره ای چیزی

یعنی بخدا داشتم سکته میکردم من انقدر خار نشدم که بخوام به جای یه انگشتر ناچیز بدلش بندازم 

به هم بزن به خدا خیلی مهمه از الان اینجور باشه بعدها دلت لباس میخواد رنگ مو میخواد و خیلی چیزهای دیگه اون وقت میبینی همه ماشین دارن تو نداری همه خونه دارن تیپ ها زیبا تو نه موقع زایمان باید بری طبیعی زایمان کنی بیمارستان دولتی چون آقا پول نداره تازه اینا چند مورد بود من الان سه تا بچه دارم چهل سالمه کلی تجربه دارم اینو میگم اشتباه نکن به هم بزن 

عزیز دلم منم شوهرم اولش یه موتور زیر پاش بود هیچی نداشت

الان بعد دوسال هم ماشین داره هم خونه 

میخوام بگم کسی که جنم داشته باشه زود به اهدافش میرسه و پیشرفت میکنه شاید نامزد توام اینطوری باشه

چون آدم وقتی ازدواج میکنه ناخودآگاه بیشتر از قبل تلاش میکنه برای زندگیش

متاهل🩷🍃
کلا قبل از عقد عاقلانه فک کن و تصمیم بگیر،عشق و عاشقی نون و آب نمیشه،زندگی واقعی جور دیگس،اگه داره و ...

ندار اما وقتی نداشت نباید میومد جلو یابهم میگفت الان از پس یه انگشتر بر نمیاد چطور میخواد برای عقد سرویس بیار به هر حال ما اقوام داریم نمیگن دختر عیب و ایرادی داشته که بدون هیچی دادنش رفت 

۲۳ سالش

سنش کمه خب فرصت بده بهش 

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

یعنی بخدا داشتم سکته میکردم من انقدر خار نشدم که بخوام به جای یه انگشتر ناچیز بدلش بندازم

درسته که میگن مادی نباشید و...اما مسایل مالی تا به حدی مسئولیت پذیری طرف مقابل رو‌نشون میده 

چطور به خودش این اطمینان رو داده که با جیب خالی جلو بیاد ؟

کسی که میخواد یه خانمی رو عقد کنه باید در خودش ببینه که بتونه حتی تو دوران عقد هم کامل خرجشو بده 

2810