2777
2789
عنوان

چرا نمیتونم این پسرو فراموش کنم

61 بازدید | 8 پست

من ۲۶ سالمه تا حالا فقط و فقط یه پسر بهم ابراز علاقه کرده 

اونم انقدر عاشق پیشه بود و حرفای قشنگ میزد ک من رو ابرا بودم دقیقا جوری ک اکثریت دخترا دوست دارن توجه میکرد محبت میکرد

گذشت و رفت به خاطر مشکلاتی ک من توش مقصر بودم ای کاش هیچ وقت تو زندگیم پیداش نمیشد اگه میدونستم یه روزی قراره بره انقدر بعد رفتنش عذاب میکشم غلط میکردم بهش اجازه بدم جلو بیاد

من دوسش داشتم مشکلمون اونقدراهم شدید نبود که همه چی بهم بخوره 

الانم همش تو فکرشم از یادم نمیره حالا نمیدونم به خاطر اینه ک کسی به جز اون اصلا منو ندیده تاحالا یا چی 

فقط میدونم دارم خل میشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جواب هوش مصنوعی

خیلی متاسفم که این تجربه دشوار را پشت سر گذاشته‌اید. احساسات شما کاملاً قابل درک است. پایان یک رابطه، به خصوص وقتی که احساسات عمیقی در آن دخیل بوده است، می‌تواند بسیار دردناک باشد. اما همیشه باید به خاطر داشت که این نیز بخشی از روند رشد و تجربه زندگی است.

چند نکته ممکن است به شما کمک کند:
1. **پذیرش احساسات**: پذیرش اینکه این احساسات طبیعی هستند و خودتان را مجبور به سرکوب آن‌ها نکنید. این فرایند زمان می‌برد و باید به خودتان فرصت دهید.
2. **صحبت کردن با دوستان و خانواده**: صحبت کردن با کسانی که به شما نزدیک هستند می‌تواند کمک‌کننده باشد. آن‌ها ممکن است حمایت و راهنمایی ارزشمندی ارائه دهند.
3. **فعالیت‌های مثبت**: سعی کنید خودتان را با فعالیت‌های مثبت و سالم مشغول کنید. مثلاً ورزش، خواندن کتاب، یا شرکت در کلاس‌های جدید.
4. **تمرکز بر خود**: این زمان را به خود و رشد شخصی اختصاص دهید. مهارت‌های جدید یاد بگیرید، بر اهداف خود تمرکز کنید و به خودتان محبت کنید.
5. **مشاوره حرفه‌ای**: اگر احساس می‌کنید نیاز به صحبت با کسی دارید، مشاوره با یک روانشناس می‌تواند بسیار مفید باشد.

یادتان باشد که شما لیاقت عشق و محبت را دارید و روزهای بهتری در پیش رو هستند. مهم‌ترین چیز این است که به خودتان وقت بدهید و اجازه دهید فرایند بهبود به طور طبیعی پیش برود. 🌸💖

اگر نیاز به صحبت بیشتر یا کمک دیگری دارید، من اینجا هستم.

از هوش مصنوعی بپرس

آره شایدم

دیوونه ۲۶ سالته اینهمه پسر خوشگل خوب برو با یکی دیگه عشقو باهاش تجربه کن اینکه بخای فقط به یه نفر فک کنی برای دخترای ۱۳ ساله نح ط که ۲۶ سالته بیخیال از اون بهتر صدتا هس یروز پشیمون میشی خودتو درگیر این گوه کردی ط فقط یکبار زندگی میکنی پس برو سراغ آدم جدید اشتباهی که من کردمو نکن البته من ۱۸ سالمه تو ۱۵ ۱۶ سالگی درگیر یه سگ شدم یه کیسایی که نپروندم میگن آدم عاشق کوره همون الان که نگا میکنم چه پسرایی رو رد کردم با اونی که دوسش داشتم مقایسشون میکنم الان میبینم اونی که دوسش داشتم یه ناخن اون پسرایی که من ردشون کردم نمیشه پشیمونم تازه ۱۸ سالمه ط۲۶ سالته بیخیالش شو چیزی به نام عشق وجود نداره