2777
2789
عنوان

یعنی میشه واقعاً

49 بازدید | 5 پست

یه کاری ناتمومی دارم توی این دنیا دوست دارم هرچه زودتر خدا امام زمان عج درست کنه بعد برم خیلی دوست دارم ازاین دنیا برم حیف که خود کشی گناهه حیف که دخترم بنظرتون جنگ حزب الله دختر قبول میکنند یا سوریه فقط دوست دارم برم از این دنیییییییییییابرماااااااااااااااااااااااا

صبر کن. چه عجله ایه برای مردن، حیف جوونیت نیست، عجله نکن به وقتش همه میمیریم

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
صبر کن. چه عجله ایه برای مردن، حیف جوونیت نیست، عجله نکن به وقتش همه میمیریم

نه ،دوست دارم خواب اصلی برم ، برم زیر گل بدنم بشه خوراک مار مور خدا کنه خدا حاجتم روبده سریع اقدام میکنم واسه حزب الله اگه بخوان خدا کنه دختر ببرندجنگ ،حالا پشت جنگم خوبه اسراییل بزنه منهدمم کنه فقط 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهر جوانی کجا اون خیلی زودتر از من رفته توی قبرم

صبر کن میگم دیگه عه ، دعا کن امام زمان عج ظهور کنه تو رکابش شهید بشی . اسراییل هم غلط میکنه جنگ راه بندازه 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
صبر کن میگم دیگه عه ، دعا کن امام زمان عج ظهور کنه تو رکابش شهید بشی . اسراییل هم غلط میکنه جنگ راه ...

من نمیخوام شهادت به مردنم راضیم دنیا ارزونی خودتون