2777
2789

خانوما من ۴ ماهه زایمان کردم اوایل خوب بود ولی الان یه مدته خیلی رفتارش عوض شده از همه چیز ایراد میگیره با من بد صحبت میکنه حرفای محبت امیز و بغل و اینا که اصلا هیچی روابط زناشوییمونم خیلی کم شده یعنی اصلا نمیخاد ده ساله ازدواج کردم همیشه شوهرم پیش قدم میشد ولی الان هیچی سه روز در هفته خونه مامانمم ۴ روز خونه خودم چه خونه مادرم باشم چه خونه خودم فرقی نداره از همه چی ایراد میگیره نمیدونم بی تفاوت باشم یا نه به نظرتون خودم خیلی دارم تحملش میکنم باهاش مدارا میکنم ولی خوب نمیشه رفتارش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید ب بچه حسودی میکنه خیلی ازمردا اینجوری میشن

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
خوب زیاده سه روز در هفته میری خونه مادرت..آخر هفته ها برو با شوهرت برو برگرد..اگه نمیتونی یه جوری بر ...

شوهرم تا ۷ شب خونه نیست بعد خودش اون سه روزی که خونه مادرم هستم میاد شام میخوره دو سه ساعت هست میره