2777
2789
عنوان

موهای کچل شده من با کش لیفت بیاین عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 44 پست
حالا من زیاد استفاده نمیکنم شاید ماهی دوبارولی باز ب بدترین شکل اثر خودشوگذاشته

منم قبلا ماهی یبار شاید میزدم 

یمدت شاغل بودم هرروز ساعت ها روی موهام بود کلا کنده شد موهام🥲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه شیر میدم برات حمد الشفا خوندم عزیزم

مرسییی عزیزم لطف کردی 

انشالله به حاجات دلت برسی

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم
من بودم سکته میکردم من حتی موعامو دم اسبی نمیبندم که کشیده نشه کش لیفت چه کوفتیه حیف موهات نبود؟

بخاطر اینکه چشم کشیده بشه این کارو میکردم 

هرچند هرکی ام میدید میگف هیچ فرقی نداره 

ولی خودم حس میکردم تغییر میکنم 

درصورتی ک اصلا اینطور نبود فقط موهام کنده شد

بخاطر اینکه چشم کشیده بشه این کارو میکردم هرچند هرکی ام میدید میگف هیچ فرقی نداره ولی خودم حس میکردم ...

حالا برو دکتر ان شالله که درست شه

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
یه تیکه کشه دوتا گیره داره میزنی ب موهات پوست کنار چشمت کشیده میشه چشمات رو کشیده نشون میده

ای وای چیه اینا استفاده میکنید 😵نزن دیگه گلم برای موهات هم برو دکتر حتما 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
جز کورتون یعنی راه دیگه آب نیس اخه با روغن این‌چیزها هم فک نکنم به این زودیا در بیاد قشنگ از ته کنده ...

اره اصلا ریشه ای نمونده 

روغن فندق میزدم ولی یکی دوتا دونه بیشتر درنیومد

نباید زیاد استفاده بشه دیگه یا به ساعتای زیاد مو های اون قسمت ضعیف ترن فشار میاد

اره دقیقا 🥲 

من میخواستم بوتاکس کنم ولی میگفتن تو سن کم پلک افتاده میشه و ازین چیزا 

ک کاش بوتاکس میکردم ولی موهام اینجوری نمیشد 

2810