2777
2789
عنوان

شوهرم کارتشو ازم گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 26 پست
شوهر منم شبا با دوستاش میره ولی الان دیگه مراعاتش رو نمیکنم فقط چیزی میخوام پیام میدم بگه ندارمم یا ...

بهش گفتم اگه نیاز داشتم چی گفت پیام بده در صورتی که هیچوقت بهم پول نمیده یا با صدبار کفتن میده منم از فردا مثل شما بهش میگم ببینم ادم میشه

۲۰ تومن میزدی برا خودت می گفتی برا خودم و بچه ها لباس باید بخرم.دوباره کارتشو بگیر بگو باید بچه رو ب ...

یبار فقط ۱۰تومن دادم گوشواره خریدم ابرومو برد کاش همین کارو کرده بودم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهش گفتم اگه نیاز داشتم چی گفت پیام بده در صورتی که هیچوقت بهم پول نمیده یا با صدبار کفتن میده منم ا ...

من اوایل یچیزی میخواستم یا زیاد تکرار میکردم و براش توضیح میدادم که اره من فلان چیز احتیاج دارم تا راضی بشه بخرم اگه پولم نمیداد ناراحت میشدم تهش میشد دعوا دیگه اون پول برام بی ارزش بود الان ولی با زبون نرم فقط میگم فلان قدر برام بزن لطفا اگه بپرسه چرا میگم علان چیزو میخوام بخواد کشش بده مثل قبل که دعوا بشه من کوتاه بیام ادامه نمیدم فقط میگم باشه .ببین مردا یه ویژگی که دارن همش برای خرجی دادن و پول دادن سره ما زنا منت میزارن انگار چه لطفی درحق ما میکنن درمقابل اونهمه زحمت ما توخونه و بچه داری رو نادیده میگیرن که ارزش مارو پایین بیارن اینجوری هروقت بخوای از نیازت بگی از خرجت بگی یه حس شرمندگی داری که نه بشنوی دیگه به این زودیا درخواست چیزی نمیکنی اونم خوشبحالش میشه

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

[QUOTE=361782617]من اوایل یچیزی میخواستم یا زیاد تکرار میکردم و براش توضیح میدادم که اره من فلان چیز احتیاج دارم تا ر ...[/QUOTEبله کاملا درست میگی عزیزم بخدا با ۳تا بچه کوچیک پشت سرهمی هرشب با کمر درد میخوابم همش میگه راحت نشستین تو خونه خبر ازگرونیا ندارین بخدا ما زنام ادمیم کلا بهار وتابستون با دوستاش بود همه هم مجرد اونوقت دخترم گریه میکرد میگفت دلم تنگه همش توخونه ییم 

[QUOTE=361782617]من اوایل یچیزی میخواستم یا زیاد تکرار میکردم و براش توضیح میدادم که اره من فلان چیز ...

گرونه فقط برا زناست خرج مردا گرونی نیست . خب حق شما بچه هاتونه همسرتون بیشتر با شما وقت بگذرونه ببین چه روشی روش جواب میده که وقتشو براشما بزاره مثلا همسر من بهش حس گناه و عذاب وجدان میدم شبا دیرمیومد گفتم من هیچی دلت برا بچه ات نمیسوزه شبانه روز دوساعت کنار باباش نیست اون دوستات عزیز تراز دخترت هستن دیشبم بهش گفتم بچه داره بزرگ میشه تو همش براش وقت نداری یروزی به خودت میای میبینی دخترت بزرگ شده رفته خونه خودش اونوقت تو حسرت به دل میمونی یبار دیگه کوچولو بشه بغلش کنی یا همونقدر که بچه ام منتظره تو عه تو باید چسم انتظار بمونی تا بهت سر بزنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
گرونه فقط برا زناست خرج مردا گرونی نیست . خب حق شما بچه هاتونه همسرتون بیشتر با شما وقت بگذرونه ببین ...

درسته عزیزم مرسی از راهنماییهاتون خیلی خوبه چون روبچه هاش حساسه خیلی ،حداقل از نقطه ضعفش استفاده میکنم بخدا شاید باورتون نشه کلا تابستون رو تقریبا هرشب با دوستاش بود ما توخونه فقط فیلم میدیدیم 

درسته عزیزم مرسی از راهنماییهاتون خیلی خوبه چون روبچه هاش حساسه خیلی ،حداقل از نقطه ضعفش استفاده میک ...

خواهش میکنم عزیزم .فقط با عصبانیت جلو نرو با سیاست و زبون نرم بگو میدونم سخته چیزی که حق خودت و بچه هاته بخوای با قربون صدقه و پررو کردنش ازش بگیری ولی تهش هم خودت آرامش داری هم خونه میدون جنگ نمیشه شماهم به خواستت رسیدی فقط سعی کن حرفتو بهش بزنی بعدش حرفو عوض کن یا کلا برو پی کاری تا خودش بره تو فکر 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خواهش میکنم عزیزم .فقط با عصبانیت جلو نرو با سیاست و زبون نرم بگو میدونم سخته چیزی که حق خودت و بچه ...

چشم عزیزم ممنونم که برام وقت گذاشتین خدا شما وبچه هاتون حفظ کنه مهربون 

چشم عزیزم ممنونم که برام وقت گذاشتین خدا شما وبچه هاتون حفظ کنه مهربون

خواهش میکنم گلم  خودمم این درد رو کشیدم .ممنونم ان شاالله خدا بچه های شمارو هم براتون حفظ کنه و کنارهم خوشبخت ترین باشین 

1
5
10
15
20
25
30
35
40