2777
2789
عنوان

مهریمو گزاشتم اجرا بیاید ببینید شوهر سابقم چی استوری گزاشته 💔💔😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 82057 بازدید | 444 پست
کارش درست نیست ولی کار شما هم جوانمردانه نیست بعد این همه مدت تازه یادت افتاده مهریه بگیری

خانوم ندونسته قضاوت نکن

من خیلی وقته مهریمو گزاشتم اجرا انقدررر دور کلک سوار کرد ک این همه طول کشید کلا يكساله جداشدم

مرتیکه آشغال میگه مهریه گرفتن بی حیایی هست چقدر نفهم هست

بااااورررر کن عقیده قلبی تمااااام مردا همینه .منتها این به بدترین شکل بروزش داده.

حتی اونایی که یه رکعت نماز و روزشون قضا نمیشه هم این حلال خدا رو حق زن نمی دونن و نسبت بهش گارد دارن.

ریدت تو مهریه دادنشون وقتی خودشون گوهن.( پوزش)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اون علی بزنه از کمرت یابواین مهریه حق چندین سال کار بی مزد توی خونه تو ئه بدبختحق روحیه و زندگی که گ ...

کار آدم نفهم همینه دیگه هرمی لایق خودشو خانوادشه نثار من کرده

ای بابا این بچه بازی ها چیه میدونه میبینی استوریاشو؟منم درشرف جدایی هستم ولی شوهرم نمیدونم چرا همش پ ...

من پیجشو ندارم..ولی اره میدونه بهم میفرستن استوریاشو

عزیزم فک کنم دوست داره که غمگینه..شاید برگرده نزاره جدا شین

شوهر من خوش خوشانشه..

بااااورررر کن عقیده قلبی تمااااام مردا همینه .منتها این به بدترین شکل بروزش داده.حتی اونایی که یه رک ...

آره چون میبین بهشون فشار میاد میخوان اذیتشون بکنن مهرشون هم ندن مردا خیلی پرو هستند

‌آرزو  قلبیم به عشقتون برسید😊❤️ خیلی دوست دارمmilad😍
من پیجشو ندارم..ولی اره میدونه بهم میفرستن استوریاشوعزیزم فک کنم دوست داره که غمگینه..شاید برگرده نز ...

چی بگم اخه اونم حرف طلاق زده الان دوماهه قهریم ولی گاهی میبینم اینستا همچین پست هایی میذاره..

کی کتکش زد؟

داییم با زنداییم به مشکل خوردن زنداییم خونه باباش بود داداشش فاز برداشت استوری نوشت که شما بی رگ و ریشه هستین 

در حالی که اتفاقا اونا رگ و ریشه ندارن ما سرشناسیم 

داییمم با اینکه چند ماه پیش کمرشو عمل کرده بود و سه تا از مهره هاش کمرش شکسته بود باز گرفت کتکش زد گفت واسه گوه خوبیات بود

اگه دیدی جوابتو ندادم بدون نخواستم دیگه هم کلام بشم خودت شعور داشته باش برو... اگه نداری هم بمون هی بگو تا جان به جان آفرین تسلیم کنی  💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 من یه دهه هشتادی قوی ام💪💪 تلاش کردن اولین قانون منه😎😎 دانشجوی حقوقم، دوستی ندارم چون بودنشون باعث پس رفتم میشه، یدونه رفیق فاب دارم که اونم دانشجوی علوم‌ تربیتیه🥲 برای موفق بودنم دعا کنید گوگولیا😍😍
چی بگم اخه اونم حرف طلاق زده الان دوماهه قهریم ولی گاهی میبینم اینستا همچین پست هایی میذاره..

مغروره مثلاااا..از طرفی شاید خانوادشم پرش میکنن..با این حال خیلی خوبه که دپرسه دلتنگته...

مغروره مثلاااا..از طرفی شاید خانوادشم پرش میکنن..با این حال خیلی خوبه که دپرسه دلتنگته...

خونوادش که بله از اول بامن مشکل داشتن..ولی حالا نمیدونم پست هایی که میذاره واقعا دلتنگه ناراحت یاچی چون بلاک کردیم همو خیلی وقته

تواستوری های شاد بذار یااصلا خنثی خیلی حرص میاره ولی اصلا ناراحتی نداشته باشه اصلا....مثلا خداروشکر که خدا هوام وداره....

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔