2777
2789

مادرم میگه اگه تو دست و پادار بودی یکی میمومد میگرفتت شوهر میکردی مثل بقیه دختر های فامیل

کل دختر های فامیل شوهر کردن که بگن  نترشیدیم به خداااا ترشیدن بهتر از این شوهر کردن هاست 

شوهرهاشو همه ادم های معمولی بودن که باید برن تو زندگی با طرف سختی بکشن و عمر و جوونیشونو بذارن من که تو خونه درس میخونم و میخورم و میخابم 

انوقت مادرم به من میگه ترشیده😡😡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبلا هم این تاپیک رو دیدم

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

مامان منم میگه نمیدونم مگه چه خیری دیدن بقیه از شوهر کردن والا ۷۰ درصد که بدبخت شدن بقیه ام صداشون در نمیاد همین مامان خودم بابام پدرشو درآورد باز میگه شوهر خوبه و فلان 

دختری از دیار اهواز🫠                         کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

بهش بگو مادر من هروقت صلاح خدا باشه ازدواج میکنم مگه ما توی زندگی اونا هستیم ببینم چی دارن میکشن بگو دوست داری من عروس بشم بعد هربار کتک بخورم و با بچه توی بغل بیام خونتون

😍خدایا یک دنیا ممنون بابت دختر نازی که بهم دادی😍

عزیزم به هرحال زندگی سختی داره همه شوهرا قرارنیست ازاول شاه باشن

فامیلمون پولداره اما تو اوایل زندگی جقدر اذیت شده بودن

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁👊