2777
2789

دوهفته پیش اومدگفت سرمنو نگا کن نگو پسرش شپش گرفته ترسیده خودشم بگیره نگاه کردم گفتم هیچی نیس    ازقضا هرزمان مریض باشه میاد خونه ما پنهون میکنه نمیگه دخترمم انقد بوس میکنه دوروز دیگه که مریضیش بدتر شد اونوقت میگه ماروهم مریض میکنه دخترمم دوسالو۸ماهش الانم شپش گرفتیم ازشون نگو یماهه شپش دارن میان خونه ما به مامانم گفتم ناراحت شد منو فوش داد 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به مامانم گفتم خدابه ادم دل بزرگ بده اندازه دلش همه چی بده

برگشته میگه نتونستی ازبچت نگهداری کنی به خواهرت چه ربطی داره دل تو بزرگه مگه خدا چی داده بهت

منم یه همچین خواهر بیشعوری دارم کرونا داد به مادرم و مادرم مرد اصلأ هم به یه ورش نبود 

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.
منم یه همچین خواهر بیشعوری دارم کرونا داد به مادرم و مادرم مرد اصلأ هم به یه ورش نبود

خدارحمتشون کنه 

میگه طرف رفته وسط خیابون جا پهن کرده براخوشگزرونی چندتا ماشین زدن به هم چندنفر مردن اونوقت این گفته به من چه مگه من مقصرم که جاپهن کردم

نگفتم شمایی گفتم یکی از کاربرا هم مشکل شما رو داشت ولی طرف جاریش بود وباعث شپش وبیماری این بنده خدا ...

اوف من هم جاری همیم همسایه همیم بااین خواهرم 

مامانم همه بچه هاشو قربونیه نادونیای خواهرم کرد طوری که سرنوشت برادربزرگم نابودشد حالا هم من گفتم میاد مریضیشو میده به ما مامانم میگه خاک توسر خواهرت که خونه ی تو میاد

۱چرا حالا بحث دل شد؟ینی خواهرت ازقصدی انتقال میده؟خواهرت بی فرهنگه ومادرتم بی منطقه

خیلی ازدست مادرم ناراحتم چرا باعث نارحتی من وخنده خواهرم میشه به من گفت خاک توسر خواهرت اون اگ عقل داشته باشه خونه تو نمیاد

اوف من هم جاری همیم همسایه همیم بااین خواهرم مامانم همه بچه هاشو قربونیه نادونیای خواهرم کرد طوری که ...

رفت وآمد رو کم کن 

کسی که منطقی نباشه وخود خواه باشه رو باید تا حد امکان باهاش کم برخورد کرد 

چه مادر وخواهر خودت چه هفت پشت غریبه 

شپش رو هم درمان کن که اگه تخم ها بالغ شن هر کدوم چند تا تخم جدید میزارن ومیشه فاجعه و نمیشه ریشه کن کرد 

بشین تو آفتاب در بیار وقطره مخصوص بگیر از داروخانه 

۱چرا حالا بحث دل شد؟ینی خواهرت ازقصدی انتقال میده؟خواهرت بی فرهنگه ومادرتم بی منطقه

من فقط یه کلمه گفتم خدابه دل ادم نگاه کنه من راضی نیستم کسی خارپاش بره وقتی میدونست نباید سمت دخترمن میومد 

2810