2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهر زاده هستم ببین خاله ای که پایه نباشه عمه س

بعضی خاله ها کم از نامادری ندارن و بعضی عمه ها هم عشقن ، صرفا اسم خاله یاعمه نشون دهنده محبت و عشق یا تنفر و کینه نیست

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
بعضی خاله ها کم از نامادری ندارن و بعضی عمه ها هم عشقن ، صرفا اسم خاله یاعمه نشون دهنده محبت و عشق ی ...

هم عمه های خودم شیطانن هم اطرافیان که میبینم. البته عمه های خودم خاله ام هستن و خیلی مضخرفن . ولی خاله م عشقههههه کلا خانواده مامانم جیگرن جیگر

برما گذشت هرآنچه نباید میگذشت،مابقی عمر هرچه بادا باد...💔
میشه خاله ی منم بشی؟🫠🫠

باشه ولی وابستم نشو چون اگه ازت دور بشم خودت اذیت میشی😅😅 

اتفاقی که برای خواهر زادم افتاد... به خاطر دانشگاه مجبورم یکی دوهفته یبار ببینمش خیلی دلتنگ میشه میگه بیا پیام پیام بازی کنیم با هم منم که نمیتونم هر دقیقه صحبت کنم باهاش ناراحت میشه 💔

کانال فروش لباس بچگانه(توی روبیکا )  دارم اگر خواستین بهم بگین لینکشو بدم 🌾🌾🌾 این قشنگه که من تو دل زمین پچ پچ میکنم ولی تو توی عرش آسمون میشنوی 💗 عماد من 🤍 ممنونم ازت به خاطر نعمت هایی که بهم دادی چه اونایی که بعدا ارزششونو فهمیدم   چه اونایی که فهیدمو یادم رفت تشکر کنم ؛ دوستان تو تاپیکای فان و باحال تگم کنید ممنون میشم ، ماچ ،بای   
2810