2777
2789
عنوان

حس میکنم هرچی با مامانم صحبت میکنم بیشتر ازش فاصله میگیرم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 746 بازدید | 41 پست
قضیه مادر آدم فرق میکنه ،قضیه خرید خونه فرق میکنه، بعضیا یه جوری میگن حق دارن نمیدونم چشونه اگر مادر ...

یه جوری میگن حق دارن . نمیدونم چی بگم مامانم یه طوری گفت که من موندم اعصابم بهم ریخت میگم اگر خانواده کمک نکنه پس کی کمک حال آدم باشه . میگم ای کاش اصلن اینم نمی‌گفت. فکر می‌کردم دستش خالیه . بعضی ها هنوز تو فرهنگ به پسر بیشتر کمک کردن موندن . در حالی که دختر و پسر چه فرقی میکنه ‌ . 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب نقده ولی شما نگیری فردا طلا میشهمن الان میگم همه زندگی ام واسه بچه ام هست. ولی یه سیب رو بندازی ه ...

خوب پس اگر این طوری که شما میگی خانواده چه فرقی میکنه با غریبه . 

یه جوری میگن حق دارن . نمیدونم چی بگم مامانم یه طوری گفت که من موندم اعصابم بهم ریخت میگم اگر خانواد ...

اتفاقا دختر گناه داره چشمش به دست خانوادشه تو سختیاش توقع داره  باید کمکش کنن پسر که خودش رو پای خودشه نمی دونم چطور فکر میکنن

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
یه جوری میگن حق دارن . نمیدونم چی بگم مامانم یه طوری گفت که من موندم اعصابم بهم ریخت میگم اگر خانواد ...

دقیقا حرفات کاملا درسته ،منم موقع خوندن متنت گفتم کاش اصلا مادرت چیزی نمی گفت ولی جوری گفته پول میدم سکه پس بده خیلی بده ،درضمن درست گفتی ۹۰ درصد نی نی سایتیا فرهنگشون اینطوره خانواده دختر اصلا نباید به دختر کمک کنن وظیفه ندارن ،فقط باید به پسر بدن ،این اوج بی فرهنگیه، بچه با بچه فرق نداره ،دیگه اولادت داره خونه می خره از مستاجری خلاص بشه این حرفارو نداره حالا دوتا تکه طلا راه دور نمی ره به بچه خودت بدی ،خب بچه هم وقتی داشته باشه حتما جبران می کنه ،اگر قرار باشه اینطور حساب کتاب کنن پس خدایی نکرده موقع کار و مریضی ما هم حساب کتاب کنیم

همه دارو ندار مادرت هستی. خدا بکشه تو رو؟🤦🏻‍♀️بخاطر مامانت اینو نگو دیگه

چه جمله قشنگی گفتی ،تا حالا اینطوری فکر نکرده بودم ،چقدر حال دلم و خوب کردی ،مرسی عزیزم 🌹

خب نقده ولی شما نگیری فردا طلا میشهمن الان میگم همه زندگی ام واسه بچه ام هست. ولی یه سیب رو بندازی ه ...

عزیزم این حرف شما واسه زمان قدیم بود که پسرا پا به پای پدرا کار میکردن . اما الان پسرا پول تو جیبشون هم از پدر و مادرشون میگیرن . از وقتی هم که پول و می‌شناسن توقع این و میکنن که هنوز پدرو مادرشون زنده ان جلوجلو ارثشون و میخوان . 

دقیقا حرفات کاملا درسته ،منم موقع خوندن متنت گفتم کاش اصلا مادرت چیزی نمی گفت ولی جوری گفته پول میدم ...

اگر طلا یا سکه به خدا ناراحت نمی‌شدم.  این قدر درکش و دارم که همه چی رو به گرونیه باید به نرخ روز بهشون پس بدم . اما پول نقده در موردش این طور میگه یعنی تا حالا تو بانک بوده حالا که میخواد بده به من میگه مامانم ربع سکه پسش بدم .مثل اینکه من برم پیش یه غریبه که پول نزول میده .پول ک بهم بده بعد بگه چند ماه دیگه باید دو برابر پسم بدی ‌ . حالا آدم میگه اون غریبه کارش اینه . ولی نه مادر آدم.  ای کاش میگفت بهت پول و میدم زود تو دو ماه پسم بده 

اخه پول نقده

اخه مام اینجور قرض میدیم 

شاید برا ما عادیه

مثلا صد تومن میخوام بکسی بدم حساب میکنم به نرخ روز بیست گرمه هروقت پس داد پول بیست گرم طلا رو‌میده 

😅😅همیشه اینجور فرض دادم و قرض گرفتیم

کاره ادم راه میفته خونه رو‌نمیشه راحت خرید ولی این پولا رو‌پس میده ادم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40