2777
2789
عنوان

حس میکنم هرچی با مامانم صحبت میکنم بیشتر ازش فاصله میگیرم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 41 پست
مامان منم اینطوریه ولی جالب اونجاست هر بار میگه خواهرت نداشت ۱۰۰ دادم داداشت ماشین میخواست طلاهام دا ...

همیشه داره پول جمع میکنه واسه برادرم سکه از خودش می‌خره میزاره کنار . 

من از مادرم یه چوب کبریت میگیرم بهش برمیگردونم بنظرم توقعت نابجاست ، اگر خیلی دارا هستن که هیج ولی خ ...

اون پولی که میخواد بهم بده پول نقده ۲۰ میلیون . من میگم خوب قشنگ تر بود که میگفت باشه این پول و میدم هر وقت داشتی بهم پس بده . نع اینکه بگه باید بهم ربع سکه پس بدی . چون در واقع ربع سکه بهم نداده که بخواد ربع سکه بگیره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره دقیقا 😔

خودتو ناراحت نکن.طلا بفروش ایشالا پولت جور میشه

باید رو پای خودت باش از کسی انتظار کمک نداشته باش

حق داریا ولی چ میشه کرد

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
خودتو ناراحت نکن.طلا بفروش ایشالا پولت جور میشهباید رو پای خودت باش از کسی انتظار کمک نداشته باشحق د ...

تا حالا رو پای خودم بودم .هرچی تا حالا واسم خریده کامل باهاش حساب کردم  اصلن از اون دخترا نیستم که توقع داشته باشم ازش . امشبم مامانم خودش زنگ زد این طوری گفت اصلن بهش نگفتم اگر پول داری کمک کن . که منم قبول نکردم گفتم ۲۰ میلیون هم یه جوری جورش میکنم . 

تا حالا رو پای خودم بودم .هرچی تا حالا واسم خریده کامل باهاش حساب کردم اصلن از اون دخترا نیستم که ت ...

ایشالا جور میشه

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
حق با مامانته منم طلا قرض کردم باید طلا پس بدم غیر از این باشه وجدانم قبول نمیکنه

درست نخوندی عزیزم  میگم پول نقده .۲۰ میلیون  . سکه داشت که اصلن خودم قبول نکردم 

قضیه مادر آدم فرق میکنه ،قضیه خرید خونه فرق میکنه، بعضیا یه جوری میگن حق دارن نمیدونم چشونه اگر مادر به بچش رحم نکنه کی بکنه ،پس مهربونی چی می شه این وسط ،بخدا مامان من ۵۵ سالشه ،یعنی هنوز پیر نشده طفلک دیدم سرویس طلاشو آورد داد به من گفت تو بچه اولم بودی تو کارهای خونه کمک حالم بودی ،الانم که مستاجری این سرویس حق توئه ،بجز ۳ تا النگو طلای دیگم نداره ،ولی خداییش من قدرش و نمی دونم ،خدا من و بکشه اینقدر اذیتش میکنم

عزیزم درست نخوندی . پول نقده هنوز باهاش چیزی نخریده .

خب نقده ولی شما نگیری فردا طلا میشه

من الان میگم همه زندگی ام واسه بچه ام هست. ولی یه سیب رو بندازی هوا هزاران چرخ میخوره تا بیاد زمین. شاید فردا دخترم در شرایط شما بود منم مثل مادرت شرط و شروط گذاشتم

حق داری ناراحت شدی ها ولی بیخیال. توقع نداشته باش ک ناراحت نشی

مادرشوهرت اگر کمک کرده دلیلش اینه ک ب پسرش داده.علی رغم اینکه همه میگن دختر دوست داره ولی پلش برسه همه پسراشون رو واسه خودشون میدونن دختراشونو واسه مردم

مامان شما هم اگر پسر داره ب وقتش از جونش هم مایه میذاره چه برسه ب پولش

قضیه مادر آدم فرق میکنه ،قضیه خرید خونه فرق میکنه، بعضیا یه جوری میگن حق دارن نمیدونم چشونه اگر مادر ...

همه دارو ندار مادرت هستی. خدا بکشه تو رو؟🤦🏻‍♀️

بخاطر مامانت اینو نگو دیگه

به نظر من ایراد نداره حرف مادرتو الان تورم خیلی زیاده شما شاید تا یکی دو سال نتونستی بدی بیست تومن امسال با بیست تومن دو سال دیگه خیلی فرق میکنه .میگید پولش نقده .خوب نیتش رو داره ربع سکه بگیره دیگه اگه دقیقا پول ربع سکه هست حق با مادرتونه

2810