2777
2789
با این چیزایی که شما گفتی به شدت شکاکهباید کمک بگیری از یه مشاورببین راضی میشه خودشم همراهی میکنه ؟

دلایلش برای برنداشتن ابرو و رنگ نکردن مو اینه که میگه میخوام همینطوری صاف و ساده و عین دخترا باقی بمونی نمیخوام سن بالا بنظر بیای . 

فقط میخوام بدونم این چیزا شکاک بودنه؟؟؟؟ 

آخه وقتی با خودش بودم میرفتیم بیرون کار خاصی نمیکرد 😔😔😔😔😔😔 نمی‌گفت شالتو بکش یا به نگاهم خیره نمیشد که ببینه کجارو نگاه میکنم .

بهش گفتم بریم مشاور عصبی شد 

ببین اینا قبول ندارن که شکاکن ما هم بیرون میریم شوهرم نگام می‌کنه به کسی نگاه میکنم یا نه ؟ آدم بیشت ...

دقیقاااااااااا من هول میشم

دنبال همین کلمه می گشتم یادم نمیومد بگم!

انگار مثلا یه خطایی کردم 

من ساده و چشم و گوش بسته نبودم میدونه ، اما هرچی هستیم با هم برابریم 

باور کن یه وقتایی به خودم میگم چیزی نمونده مثل این خانما که با پیج فیک شوهرشون رو امتحان میکنن بیاد امتحانم کنه به خودم میگم نه اونقدر بیکار نیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس چطوریه؟چقد کم کم حرف میزنی دختر شرح کامل بده 😅😂

خب میگم‌اخه اذیت نشید😁😁

مثلا میریم بیرون یه چیپس و پفک کلا میخره 

یا مثلا تو این ۲ ناهه فقط ۲ بار رفتیم بیرون غذا خوردیم

واقعا بنظرم کمه

ازش بیشتر انتظار دارم

بیشتر خرج کنه

بیشتر هزینه کنه

اون‌چند روز پیش رفتیم بیرون یهو از جلو یه مغازه شیرین‌فروشی رد شدیم گفتم من شیرینی میخام ، رفت خرید برام میگم‌ینی خسیس نیست ولی خب کم‌خرج‌میکنه

مثلا پریروز ازش یه وسیله ایی خواستم که مال خودش بود گفتم‌دو روز بدش من گفت نمیتونم

خب اگ‌ادعا میکنه دوسم‌داره چرا نداد دو روز ازش دل بکنخ

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

شناخت تو دوستی با شناخت بعد ازدواج فرق داره،منم با همسر دوست بودم،ولی تو عقد به روابطش با دخترای فام ...

درسته

توی اون زمان حرفاشم فرق می کرد واقعا

من احساس می کنم با یک ادم دیگه اشنا بودم

یا یک نفر دیگه ازدواج کردم

و یه چیزیم بگم که شاید نباید گفت و مستحق سرزنش کردن باشه

اما برام عجیبه وقتی یک نفر میگه من محکم روی انتخابم هستم و لحظه ای پشیمون نمیشم و ..

من رو هیچ کدوم انتخاب هام مطمعن نیستم

همیشه پر از شکم میگم نکنه اشتباه کردم

درسته ادم بی عیب که پیدا نمیشه خودمونم پر ا ایرادیماتفاقا منم همیشه می گفتم درستش می کنمدرست میشهچه ...

نه بابا درست نمیشن

فقط یاد میگیری باهاشون کنار بیای

فقط باید اونیو که ایراداش کمتر رو مخه انتخاب کنی و سعی کنی کنار بیای

منم همین کارو کردم

چون از بین دوس پسرام و کیسام یکیشون باهام اختلاف فرهنگی داشت،یکیشون فقیر و بیکار بود،یکیشون بو میداد و حموم نمیرفت و زشت بود،...اینو حداقل عاشقش بودم،به جز عصبی شدناشم مشکل دیگه ای نداره.واسه همینم ازدواج کردم باهاش.فقط مراعات میکنم دیگه.چون دفعه پیش که بدجور دعوا کردیم یه حرفی بهش زدم(زشت بود یه جورایی)،اونم خواست بزنه که من گریه کردم دستشو آورد پایین.خلاصه سعی میکنم پا رو دمش نذارم خیلی‌.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
خب میگم‌اخه اذیت نشید😁😁مثلا میریم بیرون یه چیپس و پفک کلا میخره یا مثلا تو این ۲ ناهه فقط ۲ بار رف ...

ببین شاید بلد نیست 

بعضیا خسیس نیستن اما اول فکر می کنی اینطورین 

گرچه بازم نمیشه اینطوری قضاوت کرد

به درامدشم هست

چقد پول تو جیبشه که تو این مدت ۲ بار بردتت بیرون 

به همه اینا بستگی داره

ببین شاید بلد نیست بعضیا خسیس نیستن اما اول فکر می کنی اینطورین گرچه بازم نمیشه اینطوری قضاوت کردبه ...

نداشته 

قرض بوده کل پولش خیلی داشته این دوماه شاید سرجمع ۲ تومن

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

درستهتوی اون زمان حرفاشم فرق می کرد واقعامن احساس می کنم با یک ادم دیگه اشنا بودمیا یک نفر دیگه ازدو ...

ببین دوستی فرق داره،عقد فرق داره،حتی بعد عروسی این ادم با ادم قبل فرق داره،هر برحه ای افراد یه مدل هستن،چون کلا سبک زندگی متفاوته تو هر مرحله

2810