2777
2789
نه نه اصلا مشخص بود میخواد ببینه من چطوری رفتار می کنمچطوری بگم حالم بهم خورد ازین دقتش انگار میخوام ...

عقدی ویجورایی آشناییت کامل ندارید،حساس نشو اگه شکاک نیست،حساسیت رو طرف نقابل تو این دوران طبیعیه تا اندازه ای

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بگم نشده بودم دروغهیجورایی خودم رو زدم به خریت چون اون اوایل بود کور و کر بودم دیدی اولش چقد احساسات ...

آره

والا چی بگم

ازدواج که میکنی یعنی طرفو با همه معایب و محاسنش پذیرفتی.هم در مورد زن صادقه هم مرد.اگه میبینی چیزیش خیلی رو مخه نباید باهاش وصلت کنی.چون درست نمیشن.فقط طرف مقابلو آزار میدن.

مثلا منم میدونستم همسرم یه روی وحشی هم داره،ولی خب همونجوری پذیرفتمش.نمیشد کاریش کرد.دوستش داشتم.ولی خب گفتم اوضاع رفاهیش خوبه،عاشقشم،متعهده،سرسنگینه،منطقیه،میشه باهاش حرف زد،...کلا آدم کامل گیر نمیاد😂

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
تمام دوستانش یا متاهلن یا خیلی سر به زیر و مودب و سنگین یعنی اون جمع صمیمی که فکر می کنی نیست من دیگ ...

شوهر منم اینجوریه بابا فعلا ک تورو از رفت امد محروم نکرده پس اهمیت نده و بها نده  

البته سعی کن کاری نکنی بهونه دستش بیوفته

چه رفتارایی داره؟من عقدم

تو دوران آشناییمون که باهم حرف میزدیم اونم بصورت مجازی(چون اون ایران نیست) بهم میگفت برو کار کن الان اجازه نمیده  کار کنم .بیرون دوست نداره برم که بصورت پنهانی میرم . نمیزاره موهامو رنگ کنم ابرو بردارم😔😔😔با گریه زاری و دعوا  قبول کرد که برم لیزر . نباید با دوستام برم بگردم حتما باید با مامانم باشه

وقتیم برای عقدمون اومده بود گوشیمو یک بار چک کرد .فقط ۱۵ روز ایران بود دوباره برگشت . برا همین نمیدونم اگر بیشتر میموند بازم چک می‌کرد یا نه . نمیدونم شکاکه یا نه چون میگه چون عاشقتم نمیخوام کسی ببینتت اینا 

میدونم علائم شکاک بودن رو داره ولی با زبون خوش بهم میگه اینارو .  برای همین برام سواله که ایا فرد شکاک با زبون خوش ب ادم تذکر میده؟ چند وقت پیش رفته بودیم ویلای فامیلمون بهش نگفتم یعنی پیش نیومد خبر بدم یهویی رفتیم وقتی فهمید قشقرق بپا کرد دعوای حسابی کردیم .

آرهوالا چی بگمازدواج که میکنی یعنی طرفو با همه معایب و محاسنش پذیرفتی.هم در مورد زن صادقه هم مرد.اگه ...

درسته ادم بی عیب که پیدا نمیشه خودمونم پر ا ایرادیم

اتفاقا منم همیشه می گفتم درستش می کنم

درست میشه

چه درست کردنی بابا

تازه دارم میفهمم ادما اصلا تغییر نمی کنن چه حرفای بچه گونه ای بود

تو دوران آشناییمون که باهم حرف میزدیم اونم بصورت مجازی(چون اون ایران نیست) بهم میگفت برو کار کن الان ...

با این چیزایی که شما گفتی به شدت شکاکه

باید کمک بگیری از یه مشاور

ببین راضی میشه خودشم همراهی میکنه ؟

بدم اومد انقدر منم اهل گرم گرفتن خیلی نیستم اتفاقا

ببین اینا قبول ندارن که شکاکن 

ما هم بیرون میریم شوهرم نگام می‌کنه به کسی نگاه میکنم یا نه ؟ آدم بیشتر هول میشه..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

سنتی ازدواج نکردیم چند ساله شناخت داریم

شناخت تو دوستی با شناخت بعد ازدواج فرق داره،منم با همسر دوست بودم،ولی تو عقد به روابطش با دخترای فامیل بیشتر توجه میکردم،مثلا دخترداییاش اهل شوخی فیزیکی بودن که من یاداوری کردم که از شوخی فیزیکی اصلا خوشم نمیاد،یا رعایت نکردن حدود تو صحبت با خانما،قضیه اعتماد نیست،داستان یسری اصولی که هرکس برای زندگیش میپسنده

2810