2777
2789
چک کردن گوشی که منم معمولا نمیدم گوشی رو و دعوا می کنیمبا یکی صحبت می کنم می خندم حتما می پرسه که با ...

وقتی زیر یک سقف نبودید روشن فکر بود؟؟؟؟ یعنی اونموقع گوشیتو چک نمیکرد؟ تو دوران عقد چیزی متوجه شدی؟ 

دقیقا از وقتی که عقد کردیم شوهر منم روشن فکر نیست دیگه. 

قبلش خیلی روشنفکر بازی درمی‌آورد. 

خواهش میکنم کمک کن بفهمم شوهرم شکاکه یا نه😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بدم اومد انقدر منم اهل گرم گرفتن خیلی نیستم اتفاقا

خب قبلا متوجه نشده بودی شکاکه؟

آخه مرد شکاک نشون میده قشنگ

هرقدرم ادا دربیاره ولی بعد چن ماه یهو میترکه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
خب قبلا متوجه نشده بودی شکاکه؟آخه مرد شکاک نشون میده قشنگهرقدرم ادا دربیاره ولی بعد چن ماه یهو میترک ...

بگم نشده بودم دروغه

یجورایی خودم رو زدم به خریت چون اون اوایل بود کور و کر بودم دیدی اولش چقد احساسات ادم طوفانیه؟

اما بازم به این شدت نبود

توی جمع دوستاش بودیم یجوری با دقت می کرد ببینه با کی گرم میگیرم با کی نه بدم اومد از خودش و نگاهش با ...

وا،خب طبیعیه نگاه کنه،یعنی شما میش نیومده همسرتون با خانومی صحبت کنه،شما نگاش کنید،حالا اصلا به شما اعتماد،والا شاید میخواد حرکات دوستش ببینه

وا،خب طبیعیه نگاه کنه،یعنی شما میش نیومده همسرتون با خانومی صحبت کنه،شما نگاش کنید،حالا اصلا به شما ...

نه نه اصلا مشخص بود میخواد ببینه من چطوری رفتار می کنم

چطوری بگم حالم بهم خورد ازین دقتش 

انگار میخوام بخورم طرف رو من 

بگو خوشگلم

چند ساله‌با یکی دوستم

ولی خب گاهی ازش خیلی گله دارم

درست حسابی رفتار‌نمیکنه

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

معمولا چنین ادمایی رفتارای خانوادگی نمیکنن با رفقا شوهر شما چطور راضی میشه پس

تمام دوستانش یا متاهلن یا خیلی سر به زیر و مودب و سنگین 

یعنی اون جمع صمیمی که فکر می کنی نیست 

من دیگه با دوستام اون ارتباط قبل رو ندارم

اما با اونا جو خیلی فرق می کرد راحت بودیم و یه سری مسائل هم پیش اومد

2810