2777
2789
عنوان

همسرم سر اسم بچه داره اذیت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 39 پست
بازم میگم بزار بدون دلخوری بچه متولد شهبهش بگو باشه عزیزم به حرف تو احترام میزارم شاید کوتاه اومد دو ...

اگه‌کوتاه نیومد چی؟ خیلی زشته ک ۹ ماه زحمت و سختی و زایمان و بعدش شب بیداری و....با مادرِ .... فامیلی و حضانت و...و تمام اختیارات با پدر 

اونوقت یه مرد نباید حق‌انتخاب اسم بچه‌ رو به همسرش بده 

همیشه باید خانم‌ کوتاه بیاد و هندوانه بده زیربغل آقا؟ چرا نمیگید کاش همسرت اینقدر‌ مرد بود ک شرایط شما رو درک کنه؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کجا زایمان میکنی و چقد میشه هزینش فیلمبردار چقد میگیره

اقبال تهران

دقیقشو نمیدونم گفت حدودا ۲۵-۳۵ گفت

هزینه فیلم بردار و عکاس سه تا پیکیج داره از یک و نیم تا ۲ و نیم

اخریه از ملاقات کنندهام میگیره

حالا باز دقیقشو بعد زایمان باید بگم چقدر شد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه‌کوتاه نیومد چی؟ خیلی زشته ک ۹ ماه زحمت و سختی و زایمان و بعدش شب بیداری و....با مادرِ .... فامیل ...

واقعیتو بگم همسرم خیلی خیلی خیلی همراه و‌کمکه

سر بچه اول تا هشت صبح بیدار میموند پابه پام

کم نزاشته برام چه کادو زایمان چه کمک تو بارداری هرجی

ولی هم اسم‌پسر اولیو خودش انتخاب کرد هم اینو

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بازم میگم بزار بدون دلخوری بچه متولد شهبهش بگو باشه عزیزم به حرف تو احترام میزارم شاید کوتاه اومد دو ...

منم گفتم هرچی دوست داری بزار ولی عمیقا ناراحتم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واقعیتو بگم همسرم خیلی خیلی خیلی همراه و‌کمکهسر بچه اول تا هشت صبح بیدار میموند پابه پامکم نزاشته بر ...

الهی ک زایمان راحتی داشته باشی و نی نی و صحیح و سالم‌در آغوش بگیری...واقعا عجیبه این رفتار و خودخواهی ولی غصه نخور، خودتم‌ ناراحت نکن

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

قدمش پیشاپیش مبارک 

التماس دعا 🌷 🤲 🌷 

یـــــــــــا جواد الائمـــــــــــه ادرکنـــــــــــی *اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم* .................................................................................................................... قبول ترجمه متون مدیریت و مباحث کارآفرینی................................ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1017083
سزیرین هستی؟؟؟؟ با بیمه یا ازاد

بله سزارینم 

بیمه دارم ولی هزینه رو‌باید کامل بدم 

نمیدونم‌چقدر بیمه پس بده خیلی نیست ولی شاید پنج‌تومن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30