2777
2789
عنوان

یعنی باتمام وجودم از زنداداشم متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1433 بازدید | 68 پست
اولین باره میبینم خواهرشوهر ازعروس میناله معمولا برعکسه

انقدر هسسسس هم خواهر شوهر بد هم عروس بد من 

خودم هم خواهر شوهرم هم عروس 

در رابطه یا دوتا کاملا فاصلم حفط میکنم کاملا 

مثل خواهر شوهرام ک جمع باشن تو ی اتاق من اصلا نمیرم میمم شاید حرف خصوصی دارن 

یا ببینم دارن پچ پج میکنن رامو میکشم میرم 

مگه میشه پای برادرم رو ببرم از خونم؟؟هی باید بخاطر اون بریزم توخودم تا بمیرم نمیخام هرگز قلب برادرم ...

دیگه داداشت که  از اعصاب و روان و بچه تو شکمت که واجبتر نیست

داداشتو خونه مامانتم میتونی ببینی اگر انقد از نظرت واجبه یا بلخره یه جوری برنامه ریزی کنی که لااقل بدون زنش ببینیش یا زنشو کمتر ببینی یا ….. بلخره چاره داره

بفکر سلامتی خودت و نی نی باش فعلا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اولین باره میبینم خواهرشوهر ازعروس میناله معمولا برعکسه

هیییییییی ، ما گوشتمون زیر دندونه که چیزی نمیکیم و میریزیم تو خودمون …. من روز نمیشه بگم چه گناهی و‌کجا کردیم که تاوانش شده این دختری که افتاد وسط زندگی ما و شد زن برادرم

هیییییییی ، ما گوشتمون زیر دندونه که چیزی نمیکیم و میریزیم تو خودمون …. من روز نمیشه بگم چه گناهی و‌ ...

همین بگو بقران 

بارها گفتم از این استان بزارم برم 

خدا ب قلبم ارامش بده 

تا صبح بشه و نمیرم از لصبانیت

همین بگو بقران بارها گفتم از این استان بزارم برم خدا ب قلبم ارامش بده تا صبح بشه و نمیرم از لصبانیت

یه چیز بگم …. من اصلا ایران نیستم و اونا ایرانن … ولی با اینحال چون مثل خودت داداشم رو دوست دارم ، با وجود ۵۰۰۰ کیلومتر فاصله بازم نیشش بهم میخوره … تنها راه برات کم کردن حساسیتت و آدم حساب نکردنش هست ، بده ها ، سخته ها ، چون نمیخوای داداشتت برنجه ولی دیگه باید پس ۴ تا یکی در بدی از گوشت حرفا و حرکاتش رو …. ولی بخدا به ولله اون چیزایی که از زن دادشت گفتی بیشتر به یه آدم خاله زنک بی لول میخوره نه مال زنداداش من که از کاراش بگم ، به جدّم قسم ، مو به تن آدم سیخ میشه و همه ازش حساب میبرن چون یهو از ریشه میزنه که خود آدم تا مدت ها نمیفهمه از کی و کجا خورد … کاش مال منم فضول بود و سرش رو با خزعبلات گرم می‌کردم …. یه شیطانه به خدا در مقابل زنداداش تو با تعریف های خودت … بازم میگم تو بارداری شما الان بیشتر حساس هم هستی …. به فکر خودت و اعصاب اون فرشته که داره هر صدم ثانیه شکل می‌گیره باش لطفا 

خیر نبینه هرزنی رو ک زندگی یکیو خراب میکنه و اعصابش رو مخدوش

هه زن داداش من که خیرسرش معلمه

دوسال اومده همه رو بجون هم انداخته

زنگ میزد به شوهرمن گو.ه. خوری مارو میکرده واسه شوهرم

کاری کرد تا روی شوهرمو توی روی خانوادم باز کرد 

توهین فحش تهمت

منو تاپای طلاق برد

عفریته

تومردباش گریه ننداز...نمیخواد مرد باشیو گریه نکنی  
بابا خدا قسم من ی اخلاقی دارم اگ بفهمم مثلا یکی داره ی حرفی میزنه در گوشم میزارم ک نفهمم ک دلم نشکنه ...

شما به جای اینهمه شکایت حرف زندگیتو جلو هیچ کس نزن ،چه مادر باشه چه خواهر درکل راحت تر زندگی میکنی