2777
2789
عنوان

همونم واسه شمال رفتن شوهرم ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 40 پست
خب چرا نباید ما الویتش باشیم آلان منو دخترم خیلی وقته جایی نرفتیم آخرین بار مارو با مادرش برد که کوف ...

خب چرا داد و بیداد میکنی؟بگو برو عزیزم ولی مارم ببر و قول تایمشو بگیر ازش ...بیرونم برو با دوستات که چی اجازه نمیده؟من متوجه نمیشم از چیزایی ناراحت میشید که نباید و از چیزایی ناراحت نیستید آدم تعجب میکنه!!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین یه چیزی بگم منم مشکل تورو دارم فقط با این تفاوت که شوهرم من اصلا نمیزاره منه بدبخت از خونه برم بیرون، چه برسه برم با دوستام بگردم، بعد یه دوست مجرد داره باهم برنامه ریختن یه روز برن شمال منم کلا مخالفم، چون منی که همش تو خونه ام و اجازه نمیده تا سر کوچه برم پس بیخود میکنه تنهایی بره حتی واسه یه شب 

گفتمگفت حق نداری من مردم که میرم تو زنی نمیشهاین سطح درک و استدلالش منو کشته

اگر اینجور میگه خوب کردی این با حرفاش خدامیدونه دیگه چه. چیزایی رو حق خودش میدونه بی تربیت 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

هر دو دور این دوستاتون رو خط بکشید

ارزش این همه دعوا رو ندارن

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

عزیز اون میره با دوستاش بیرون و استخر آخه شمال قابل مقایسه نیست بت یه مهمونی چند ساعته که اصلا اون ت ...

این مهمونیه

اونم دورهمی 

عزیزم‌تو با دوستات خوشی 

اونم با دوستاش،

اگه واقعا منطقی به این قضیه نگاه کنیم شما هم باید از دورهمی تون بگذرید

هر چند این به خودتون بستگی داره 

ولی یه سفر مجردی هیچ اتفاقی نمیکرد که انقدر بخاطرش با شوهرت دعوا کردی

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنون🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

خب اصلا قابل مقایسه است باهم؟منم اگه خواستم برم شمال نزاره

بیخود میکنه نزاره ول کن این مردارو فکر کن سه روز خودت تنها عشقو حال با دوستات بزار بره اون هم به تفریح با دوستاش نیاز داره 

این مهمونیهاونم دورهمی عزیزم‌تو با دوستات خوشی اونم با دوستاش،اگه واقعا منطقی به این قضیه نگاه کنیم ...

ببین اون سفره 

اونم بره مهمونی دوستاش بیاره خونه اگه من مخالفت کردم آره حق با اونه

خب بحرفت میکنه؟

با پوزخند گفتم بسلامتی کجاااا، خندید گفت حالا که نرفتم، منم گفتم پس بشین تا بری، یه اخلاقی داره اگه جدی بشه میاد باهام صحبت میکنه که راضیم کنه و اگه ببینه از ته دل نمیخوام نمیره اما میدونم که تو دلش میمونه، همون طور که بعد ازدواج خیلی چیزا به دل من موند، منم مثل شما یه دختر دارم

این مهمونیهاونم دورهمی عزیزم‌تو با دوستات خوشی اونم با دوستاش،اگه واقعا منطقی به این قضیه نگاه کنیم ...

میگه شوهرش نمیزاره اسی بره مسافرت میگه تو زنی حق نداری مسافرت بری،اینجوری خیلی ناعادلانس بنظرم

2810