2777
2789
عنوان

همونم واسه شمال رفتن شوهرم ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 39 پست

خب بره . زن گرفته اسیری که نرفته . 

من خودم با دوستام رفت و آمد ندارم از بعد ازدواج . ولی شوهرمو محدود نکردم چوم وقتی پیش دوستاشه بهش خوش میگذره بعد که میاد پیش من روحیه اش عالیه . آدمه نیاز به تفریح داره

بیخود میکنه نزاره ول کن این مردارو فکر کن سه روز خودت تنها عشقو حال با دوستات بزار بره اون هم به تفر ...

بخدا نمیزاره من با دوستا جایی برم

همین دورهمی ام انقد غر زده تاحالا هی میگه کنسل کن

اون دوست داره آزاد باشه من ولی تو خونه بشینم بچه داری کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من و همسرم مشکلی با تفریحای مجردی همدیگه نداریم، حتی همکاریم میکنیم بره خوش بگذره براش. زندگیا سخت شده. بذار بره خوش باشه

البته ما دوتاییم سفرو تفریح میریم اینو ترجیح میدیم ولی جمع دوستاهم کیف خودشوداره دیگه

با دوستان نازنین زیر ۲۵ سال مایل به گفتگو نیستم اگه ندانسته وارد صحبت شدم خودتون بمن اطلاع بدید. 
ببین اون سفره اونم بره مهمونی دوستاش بیاره خونه اگه من مخالفت کردم آره حق با اونه

فعلا که شوهرت لج کرده

بنطر من از خیر دورهمی این دفعت بگذر 

چون شوهرت الان عصبانیه مطمئن باش راضی نمیشه به اومدن دوستات 

از دفعات بعد جور دیگه ای مسائلتونو حل کنید نه دعوا و لجبازی

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنون🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

خودشم میدونه داره چرت میگه، ولی اینحور میگه که یا تو راضی شی، یا تو اذیت شی، بگو چیزای بی ربط رو باهم مقایسه نکن، توام اگه مهمونیت کنسل شده بود میتونی مهمونی منو کنسل کنی، 

یا تو شمال مجردی رفتی، منم میرم.

معلومه ازون پرروهاس، فقط میخاد اذیتت کنه تا به خاستش برسه،

خب ما چیبا کی بریم سفر

شما رو ام که آزاد گذاشته با دوستات میگردی و رفت و آمد داری 

خب مگه بده؟ مسافرتم خواستی بری با همسرت برو قطعا وقتی بدونه برای تفریحش و حال خوبش ارزش قائلی در مقابل همین احترامو بهت میذاره ....

امتحان کردم که میگم