2777
2789
عنوان

دوستِ دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 23 پست
عزیزم .. چه حرفیه ... شما درواقع به اون بچه دارید ضربه میزنید ... با فرستادن تکالیف آماده ... خودش م ...

تکلیف رو که نفرستادیم ولی اینقدر گیر دادن و زنگ زدن بچه کلافم کرده.موندم چرا مادرش نمیفهمه

تکلیف رو که نفرستادیم ولی اینقدر گیر دادن و زنگ زدن بچه کلافم کرده.موندم چرا مادرش نمیفهمه

ای داد بیداد ... 

کلا مادرش سواد داره کمکش کنه ؟ 

شاید مادر و پدرش سواد ندارن 

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لطفا درخواست دوستی ندهید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدر پرروان یه عده یبار محکم برخورد کنید دیگه زنگ نمیزنن

یه بار مادرش زنگ زد گفت حالم خوب نیست جواب ریاضی رو بفرست فرستادم ولی از اون موقع بچش خوشش اومده همش میخوام حاضر آماده بنویسه

یعنی تو ۱۰ دقیقه ۵ بار زنگ زد جالبه دخترم میگه ننوشتم معلوم نیست کی بنویسم یا میگه برو از کسی بگیر ب ...

ببین نمیشه بگی اون بچه مقصره

اون طفلی بلد نیست و استرس داره

تقصیر بزرگترهای بی مسئولیته

به مادرش بگو خانوم عزیز اگه دخترت مشکل داره تو یادگیری حتما ببرش کلاس های بیرون از مدرسه تا پایه ش قوی بشه 

این فایده نداره که دختر من بنویسه دختر شما از روش کپی کنه

چون چیزی یاد نمیگیره فقط استرس‌ کم میشه

به خاطر بچه ی خودش فکری بکنه

ای داد بیداد ... کلا مادرش سواد داره کمکش کنه ؟ شاید مادر و پدرش سواد ندارن

سواد تا حدودی داره مادر خودشم اهل درس خوندن نبوده.منم امسال اصلا به درس بچم کاری ندارم خودش انجام میده کلاس ششمه

سواد تا حدودی داره مادر خودشم اهل درس خوندن نبوده.منم امسال اصلا به درس بچم کاری ندارم خودش انجام می ...

چی بگم والا...

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لطفا درخواست دوستی ندهید
ببین نمیشه بگی اون بچه مقصرهاون طفلی بلد نیست و استرس دارهتقصیر بزرگترهای بی مسئولیتهبه مادرش بگو خا ...

اینم حرف خوبیه.اتفاقا مدرسه کلاس تقویتی میخواد بزاره ولی بعید میدونم بزاره بچشو شاید از لحاظ مالی نتونه یا نخواد نمیدونم

اینم حرف خوبیه.اتفاقا مدرسه کلاس تقویتی میخواد بزاره ولی بعید میدونم بزاره بچشو شاید از لحاظ مالی نت ...

مگه مدرسه چقدر میگیره که نتونه پرداخت کنه

یکم از جینگول خریدانشون کم کنن به همه چی میرسن

مگه مدرسه چقدر میگیره که نتونه پرداخت کنهیکم از جینگول خریدانشون کم کنن به همه چی میرسن

شوهرش وقتی حامله بود تو تصادف میمیره با دیه میرن خونه میخرن به نام بچه.حالا یه دو سالیه ازدواج کرده به یه ادم بی مسئولیت که مجردم بوده نمیدونم از لحاظ خرجی جالب نبودن چون زنه سرکار هم نمیرفت.