2777
2789
عنوان

اگر همسرتون همیشه به خانواده‌ش کمک مالی کنه ناراحت می‌شید❔

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 24 پست
خانواده‌ش مادرم رو خیلی اذیت کردن اما الان خوب شدن!والا مادر من هم با پدرم قهر کرده برای همین ازش به ...

مادرت حق داره 

ولی در کل تو مسائل بزرگترها دخالت نکن 

سعی کن بیشتر به درس و آینده ی خودت توجه کنی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مادرت حق داره ولی در کل تو مسائل بزرگترها دخالت نکن سعی کن بیشتر به درس و آینده ی خودت توجه کنی

آخه نمی‌شه که من پدرم رو خیلی دوست دارم و اصلا طاقت این‌که کسی باهاش قهر کنه رو ندارم حتی اگر اون شخص مادر بی‌شعورم باشه

京香水月

والله دوست منم دقیقا همین حرفارو میگه هیم میگه بگو حق دارم یا نه ؟ شاید ادم ناراحت بشه ولی خب بعضی چ ...

دقیقاً

ای‌کاش این زن هم یک ذره عقل داشت این چیزهارو می‌فهمید

京香水月

آخه نمی‌شه که من پدرم رو خیلی دوست دارم و اصلا طاقت این‌که کسی باهاش قهر کنه رو ندارم حتی اگر اون شخ ...

ببین تو نباید به خودت اجازه بدی تو مسائل اونا دخالت کنی...سکوت کن و با جفتشونم خوب باش چون اصلا مساله تو نیست و به حریم خصوصیشون داری تجاوز میکنی...خیلی ریلکس باش خودشون حل میکنن

دقیقاًای‌کاش این زن هم یک ذره عقل داشت این چیزهارو می‌فهمید

اشکال نداره منم یه زنم میفهمم شاید مادرت دوست داره پدرت به حرف اون اهمیت بده به حرفش گوش بده حرفشو حساب بگیره شاید اگر اولش پدرت از مادرت مشورت میگرفت مثلا میگفت بذار بیاد یه نونی بخوره یا یذره از وقتم ازاد میشه از کار خودم کم میشه دل مادرت گرم میشد که خواسته قلبی منم براش مهمه من کاملا مادرتو میفهمم چون یه زن بیشتر از هر چیز دیگه که مردم فکر میکنن انتظار داره و اونطور که مردم فکر میکنن نیست اونا دلشون میخواد شوهرشون سمت اینا باشه انشالله خدا به دل مادرت ارامش بده 

اما من دوست دارم مادرم رو پاره کنم😭

نه توروخدا دل مادرت خیلی میشکنه درسته من هنوز مادر نشدم ولی دلش میشکنه از رو حرفات معلومه هنوز مجردی هر وقت ازدواج کردی متوجه میشی و اصلا از رو حرف های ما نمیتونی متوجه بشی یه زن خیلی نادیده گرفته میشه و حس میکنه نقشی نداره مرد میبینی سر خود به قول گفته شما کارگر میاره یا جایی میره یا ماشین میخره وقتی به آدم نمیگن آدم حس میکنه تو هیچ کدوم از اونا شریک نیست و اصلا مال اون نیست  و دیگران رو بیشتر نقششون رو تو زندگیش پر رنگ میبینه بعد فکر کن بچتم سمتت نباشه انگار تو خاندان اونا هیچی اخه فقط شوهر نیست که خانواده شوهرم ادمو ندید میگیرن فکر میکنن یه لقمه نون که پسرشون میده از سرمونم زیاده بابا این زندگی منم هست من حرف دل مادرتو درک میکنم ولی نمیدونم چطور توصیف کنم سعی کن مونس دلش باشی