2777
2789
عنوان

بابام فهمیده که😰

| مشاهده متن کامل بحث + 3994 بازدید | 181 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پدرت ببخشید یه مریض تمام عیاره که بدبین و شکاک هس بلکه خودش مشکل داره و همین عیب ها داره به زمین و ا ...

من میدونم ک بابام ذهنش مریضه 

مامان بیچارم یه عمره تهمتای این مرد رو تحمل کرده 

میدونی من با خودم میگم وقتی یه نفر هی بهت یه تهمتیو بزنه و طلبکار باشه معلومه ک الان ضربشو میخوره 

حتی من مجرد بودمم بابام بزور میزاشت با دوستام برم بیرون

بچه‌ها تو رو خدا موضع نگیرین نظر کارشناسی ندین که مادرت سفت و سخت سر موضع خودش وایسه یا تو رو پدرت ا ...

ببین من مثل کف دست اینجوز آدم هارو میشناسم

هر چقدر مظلوم تر باشم اتفاقا بدتر میشه میگه پس حق با منه بدتر بزنم عادتش میشه هر روز میزنه

ولی اگه قهر کنه بره نهایت بی آبرویی ولی از هر روز کتک خوردن بهتره

[QUOTE=361782613]آره مامانم شاید یخورده بخاطر ما دلش طلاق نخواد ولی دیگ دلش نمیخاد تو اون زندگی باشه ...

مامانم مهریش فک نکنم زیاد باشه بابامم نه وضع مالیه خوبی نداره خیلی معمولیه

ببین من مثل کف دست اینجوز آدم هارو میشناسمهر چقدر مظلوم تر باشم اتفاقا بدتر میشه میگه پس حق با منه ب ...

مشکل اینجاست ک نمیزاره مادرم بره صب تا شب تو خونه بود🤦🏻‍♀️

یسریا قضاوت نابیجا میکنن وقتی هیچکدوم اون صحنه هارو ندیدن...

من کاملا درک میکنم عزیزم 

زن خیلی وفادار تر از مرد هست اگه هیچ کمبودی برا خانومش نذاره نیم نگاهی هم به کسی نمیکنه ... اما اگه گذاشت تنهاست حق داره یکی تو زندگیش باشه 

ولی مرد اینقد پست هس ک اگه خراب باشه اگه زنش براش طلا هم باشه ولی باز خیانت میکنه 

کاملا مامانت حق داره هرطور شده شرایط فراهم کن مامانت جدا بشه 

مامانم مهریش فک نکنم زیاد باشه بابامم نه وضع مالیه خوبی نداره خیلی معمولیه

خوب پس بابات که هر روز خونه نیست ی روز که خونه نبود بره خونه باباش یا خونه شما ..برای تقاضای طلاق ..و از وقتی که میخواد تقاضای طلاق بده کلا قضیه چت کردن و اینارو گردن نگیره و حاشا کنه ..تنها راهش بدون درگیری و دعوا همینه ..مادرتون هم راحت میشه ..

خوب پس بابات که هر روز خونه نیست ی روز که خونه نبود بره خونه باباش یا خونه شما ..برای تقاضای طلاق .. ...

یعنی تو دادگاه قضیه چت رو گردن نگیره؟خب اونوقت اگ پرینت بگیرن چی

مشکل اینجاست ک نمیزاره مادرم بره صب تا شب تو خونه بود🤦🏻‍♀️

مادرت باید برهه‌هه

آشنا مابشدت زنشو میزد و تهمت های ناجور طن ۲۸ساا تحمل کرد تا اینکه جلوی دامادش زد زنشو

اون موقع دیگه زن رفت

زن بعد ۲۸دسال جایی نداشت بره طلاشو فروخت خونه رهن کرد

کم کم وسایل خرید

مرده الان دو سال بپای زنه میفته

زنه میگه دیگه نمیام 

زنه پیغام داده من آرامش دارم الان جتی تو خونه ۴۰ متری

آرامش منو بهم نزن

میخوای زن بگیری هم بگیر برام‌مهم نیست

بچه ها اومدن با مادره الان مروه بشدت تنها شده و پشیمون ولی راهی نداره

زنه هیچکی رو نداشت خودش طلا فروخت خونه ۴۰ متری رهن کرد میره سر کار خرجشون در میاره

خواهرشوهر ها و مادرشوهر زنگ پشت زنگ که برگرد همرو بلاک کرده

2810