2777
2789
عنوان

بابام فهمیده که😰

| مشاهده متن کامل بحث + 4074 بازدید | 182 پست
حق با پدرت هس، مادرت به چه جراتی، با اینکه اخلاق پدرت رو میدونه و نا به جا تهمت میزنه، رفته دنبال خی ...

هرکه هسی بنده خدا مادرش تنهاست بنظر من ک حق داشته چون کمبود گذاشته به زندگیش اگه نذاشته بود همچین کاری نمیکرد و الان هم مادرش باید تلاش کنه ازش جدا بشه 

تو هم بهتره واسه این بنده خدا ک درد و دل کرده زخم زبون نذار و بیشتر دلش رو نشکن شما ک بلد نیستی حرف بزنی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینجا ایرانه با فرهنگای سنتی که خیلی سخت قابل تغییر اروپا و..‌یا روشن فکری نیست که بگه این در به اون ...

خیانت جدید و قدیم نداره ..باید اون روزی خیانت میکرد فکر این روزها و میکرد 

..الان خودش فهمیده داره نتیجه کارهاش میبینه واسه همین زورش گرفته ..خوب اسی و مادرش که راضی به طلاق هستن اگر اینقدر آدم متعصب و قدیمی و غیرتی بود چرا طلاق نمی‌ده؟نه ایشون نه غیرتی نه متعصب ..ایشون فقط ی بهونه افتاده دستش که همه اون آزار و اذیت هارو بندازه گردن مادر اسی ..با اینجور آدمی که می‌دونه هیچکی تحملش نمیکنه چهار بار که مثل خودش باشی کوتاه میاد ..

😭😭😭میدونم مادرم اشتباه کرده خودشم خیلی پشیمون و شرمندست ولی پدرمم مقصر بوده چرا الان بلده خیلی کا ...

حق داری عزیزم خیلیا هستن واقعا زندگی نمیکنن ولی نمیتونن جدا بشن چون شرایطش ندارن 

شاید باورت نشه ولی مادرم وقتایی ک محبت زبانی میکرد پدرم فکر میکرد مادرم یکاره ای هست ک داره محبت میک ...

پدرت ببخشید یه مریض تمام عیاره که بدبین و شکاک هس بلکه خودش مشکل داره و همین عیب ها داره به زمین و اسمان شک میکنه و هرچه سنش بالاتر بره بدتر میشه مادرت بگو هرچه سریعتر خودتو راحت کن اسیره و برده این مریض نباش

آره هرکدومم آخرش ازدواج کردن و خوشنفقط من زجر کشیومنذار شوهرت چیزی بفهمه

شوهرم یه بوهایی برده که مادرم و پدرم بحثشون شده ولی من گفتم مث همیشه سر چیزای چرت و پرت بحثشون شده تبلیغات فیل شکن مثبت ۱۸ بوده بابام اعصبی شده بحث کردن عاخه اونروز ک گوشی مامانم دست بابام بود تموم ساعتایی ک ما نشستیم بابام تو گوشی مادرم بود و گوشی رو ب مادرم نمیداد شوهرمم ک خر نیست گفت من میدونم ی دعوایی سر گوشی شده منم همین ب ذهنم رسید گفتم😔😔

خواهر و برادرم داشتین؟مادرتون خیانت کرد؟

پدرم میگفت اما من باورنکردم 

بابای من خیلی قاطی میکرد تهمت میزد 

الانم گاهی درد دلش باز بشه میگه 

اما گذشت

سخت بود اما گذشت

1403/5/22مردم
عزیزم ی سوال مادرت الان صد درصد راضی به طلاق هست یا نه ؟

آره مامانم شاید یخورده بخاطر ما دلش طلاق نخواد ولی دیگ دلش نمیخاد تو اون زندگی باشه بس که اذیت شده 

شاید باورتون نشه ولی همین دوسال پیش بود ک بابام یه تهمت الکی ب مامانم زد کل خونرو وسیله هاشو خورد کرد مادرمو کتک زد تا جایی ک مامانم چندروز رفت قهر همه هم فهمیدن 

الانم واقعا برا من اهمیتی نداره ک جدا بشن چیا میخان بگن 

بنظرم اگ جدایی آرامش میاره جدایی بد نیست....

2810