2777
2789
عنوان

بابام فهمیده که😰

| مشاهده متن کامل بحث + 4001 بازدید | 181 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مثلن چیا بگیم؟بگیم ک با اون آقا فقط برای مشاوره و اینا حرف میزدن؟

هرچیزی میتونی بگی مثلا بکی طب سنتی بوده برای درد  فلان جا 

یا یه چیزی درمورد خودت الکی بگو  که تو مامانت نمیخواستین کسی بفهمه 

یه جیزی با توجه به شرایطتت بگو و دست هم به قران بزن باور کنه

مامانم هیچی نگفته معذرت خواهی کرده گفته اشتباه کردم حتی گفته ک تو پیاما چیا گفتن بابام هی تهمت میزد ...

خوب به مادرت بگو دیگه نه عذر خواهی کنه نه چیزی نه از چت هاشون بگه ...اصلا دیگه در مورد این قضیه حرف نزنه ..وقتی هم بابات شروع کرد به حرف زدن راجع بهش بره تو اتاق در ببنده..ی مدت این روش پیش بگیره ..اگر جواب نداد و همچنان اذیت کرد ..دیگه باید بره اقدام کنه برای طلاق ..فقط نباید از موضع ضعف برخورد کنید و بترسید ..

اصلاه بد اخلاق ها چون میدونن کسی باهاشون نمیسازه نمیخوان طلاق بگیرندو بار مادرت قهر کنه طولانی پدرت ...

یعنی منظورتون اینه ک قهر کنه بره؟یا اینکه تو خونه قهر کنه و محل نزاره؟

خوب به مادرت بگو دیگه نه عذر خواهی کنه نه چیزی نه از چت هاشون بگه ...اصلا دیگه در مورد این قضیه حرف ...

بعد اگه بره تو اتاق چی؟

چون مادرم کار خونگی انجام میده میره میشینه کار کنه بابام میره بالاسرش شروع میکنه و غرزدن و دعوا و بدبیراه گفتن

یعنی فقط بی محلی کنه و چیزی نگه؟

ببین از ی طرف می‌تونه بی محلی کنه و ببینه بعد چند وقت چی نتیجه میده ..از طرفی دوستمون هم راهنمایی کرد ی بار تو روش وایسه نهایت دوبار کتک می‌زنه مادرت می‌تونه بره پزشک قانونی و راحتتر جدا بشه ..دیگه شرایط بسنج تصمیم با خودتون ..

بچه‌ها تو رو خدا موضع نگیرین نظر کارشناسی ندین که مادرت سفت و سخت سر موضع خودش وایسه یا تو رو پدرت این کارو کنه اون کاروکنه الان هم مادر این خانم هم پدر این خانم پا به سن گذاشتن یه عمری با این شرایط زندگی کردن و تغییرشون واقعاً سخته تو رو خدا نظر کارشناسی ندین زندگی مردمو خراب کنید اینجا ایرانه با کلی باورهای غلط آدمای متعصب همه ادما مث هم نیستن من و شما که از شرایطشون خبر نداریم چه بسا خانم همینجوری لج کنه خون و خونریزی بشهآخرش

بعد اگه بره تو اتاق چی؟چون مادرم کار خونگی انجام میده میره میشینه کار کنه بابام میره بالاسرش شروع می ...

خوب پس مشخصه پدرت در هر شرایطی میخواد مثل مته بره رو مخ مامانت ..خوب پس راه حلی دوستمون داد بهتره ..جلوش وایسه نهایت دوبار کتک میزنه ..اونوقت می‌تونه بره پزشکی قانونی و راحت جدا بشه ..

عزیزم مادرت کاملا حق داشته و هیچ اشتباهی نکرده 

بلکه پدرت کمبود گذاشته برای مادرت که فکر یه شخص به زندگیش کرده.. خدا لعنت کنه همچین پدرایی 

پدر منم همینطور بود اما مادرم خداراشکر  جدا شد ازش و از شرش راحت شدیم 

بچه‌ها تو رو خدا موضع نگیرین نظر کارشناسی ندین که مادرت سفت و سخت سر موضع خودش وایسه یا تو رو پدرت ا ...

شما میگی چیکار کنیم 

مردی ک خودش هزاران ظلم کرده حالا یبار بهش ظلم شده کوتاه نمیاد هرچی دلش میخاد میگ هرکار میخاد میکنه درسته حال اونم بده ولی پس مامان من ک اونهمه بخشید چیشد

2810