2777
2789
عنوان

بابام فهمیده که😰

| مشاهده متن کامل بحث + 4009 بازدید | 181 پست
عزیزم ی پیشنهاد دیگه ام اینه که برو خیلی سفت و سخت با پدرت حرف بزن و تمام کارهای گذشته که کرده رو پی ...

ببین به نظر من شکهای پدرش بی مورد نبوده

زنی که عمری با کسی رابطه نداشته نمیاد  یهو به خاطر کمبود محبت بره تو رابطه 

خیلی ها جنبه استفاده از موبایل و تکنولوژی ندارن و اینجوری شد خیانت زیادد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای خیانت هیچ بهانه ای قبول نیست..

همسر من هزارتا ویژگی بد داره ولی من حتی نمیتونم به خیانت فکر کنم بخاطر شرف و پاکی خودم.

مادرت وقتی جوان بود طلاق می‌گرفت می‌رفت نه الان سر پیری خیانت کنه و شماهارو عذاب بده 

حق با پدرت هس، مادرت به چه جراتی، با اینکه اخلاق پدرت رو میدونه و نا به جا تهمت میزنه، رفته دنبال خی ...

درسته خیانت کلا درست بده 

ولی اینم جواب یکی از خیانتای باباش 

حقشه 

ناراختی نداره 

زدی ضربتی ، ضربتی نوش کن

بابا شالان باید حس مادر رو درک کنه و بشینه سرجاش نه که طلبکاره

اینی زندگی سخت درست میشه قبول کن اتفاقات بدی افتاده با این اخلاق های بد پدرتمادرت دست پیش بگیره بعد ...

یعنی شما میگی این آتیش ک خوابید بعد ی مدت مامانم بگه طلاق میخوام؟بعد اگ بابام بگه زیرسرت بلند شده چی؟

من نمیگم مامانم حق داشته میگم اشتباه کرده ولی بابامم بی تقصیر نبوده بخدا انقد بهش گفته اصلا فایده ند ...

تو نمیتونی کاری بکنی

داری خودتو نابود میکنی

اونا بالاخره راه خودشون پیدا میکنن یا جدا میشن یا مسالمت آمیز زندگی میکنن یا اینکه هر روز جنگ و دعوا

ولی تو اگه مدام تو دعواشون باشی عاقبت تو هم یه قربانی‌های

اگه واقعا پدرت تغییر ناپذیره بنظرم مادرت جدابشه خیلی بهتره

چون هم کتک میزنه فحش ناموسی میده

تازه الان خیانت دیده بدتر شده

جداشن بنفشه مادرت

زندگی لا آدم شکاک بسیاررررررر سخته

میدونم ک الان شکاکی پدرم بیشتر شده ولی کاش چیزی نگه دیگ کاش هی دعوا نکنه نزنه کاش کش نده من نگرانم

شما تو خانوادت فقط یه بچه بحساب میای هرچند متاهل باشی ،کاری به دستت درست نمیشه رابطه پدر ومادرت بهم خورده این شرایط الان واسه خیلیها پیش اومده ودرگیرن باهاش ،رابطتتو باهمسرت خوب حفظ کن وسعی کن زندگی خودتو سفت نگه داری و مشکلی واست پیش نیاد ،فوقش رابططو باهاشون کمتر کن و خودتو بزن به بیخیالی ،ایشالله همه چی خوب میشه و امیدوارباش وزور الکی نزن چون نابود میشی 

عاخه چقد زمان میبره؟😭😭

ببین غصه نخور مشابه همین قضیه برای من هم بود روزای سختی بود ولی گذشت و فراموش شد بی قراری نکن بسپر به خدا

خدایا شکرت به خاطر نی نی خوشگلی که تو زندگیمه❤️
😭😭😭میدونم مادرم اشتباه کرده خودشم خیلی پشیمون و شرمندست ولی پدرمم مقصر بوده چرا الان بلده خیلی کا ...

وای چقدر 5سال پیش منی

بابای منم تهدید کرد میکشه

نه تنها نکشت بلکه خودشم ازدواج کرد 

من موندم و حرص و جوش این دونفر که الان هرکدوم سر زندگیشون خوشن و هزار تا درد

و بلا مونده برام

1403/5/22مردم

عزیزم فراموش میشه، یه بار دختردایی دوستم تو خونه با مرد گرفتتش شوهرش،تو وضع بدی

حسابی دعواشون شد. شوهره با کتک اوردش خونه 

دوست پسرش فرار کرد

فحشش داد، کتکش زد، یه مدت دختره گوشیشو داد به شوهرش از خونه هم بیرون نرفت یکم طول کشید ولی فراموش شد

اسی ببخشیداولی چطور اون موقع که پدرت هی غلط اضافی میکردمادر بیچاره ت تحمل کرد وتحمل کرد وتحمل ولی حا ...

میدونم من اگه بیشتر نگران مادرمم تا پدرم 

خودم شاهد عذاب هایی ک کشیدیم بودم 

خودم شاهد پاکدامنی های مادرم بودم حالا بعد از چندین سال یه خطا از جانب مادرم خیلی چیز بزرگی نیست در برابر اون همه زجری ک پدرم ب ما داد....

ببین به نظر من شکهای پدرش بی مورد نبودهزنی که عمری با کسی رابطه نداشته نمیاد یهو به خاطر کمبود محبت ...

پدر ایشون ی ادم مریض بوده که عمری زنش رو آزار داده و  بی محبتی کرده ..کم نیست ۳۰،۴۰ سال از عمرت رو فقط اذیت بشی و بی محبتی بینی و توهین بشنوی و کتک بخوری آخرش هم مجبور باشی کوتاه بیای ..دلیل نمیشه چون مادر اسی اشتباه کرده دیگه بگیم آره پدرش پسر پیغمبر بوده ..وقتی اون موقع که زنش کاری نکرده بود ایشون همش شک داشته و اذیت می‌کرده خوب زن میگه وقتی کاری نمیکنم داره بهم تهمت زده میشه بزار انجام بدم لااقل آش نخورده دهن سوخته نشم ..در مقصر بودن پدر اسی هیچ شکی نیست ..(هر چند گفتم مادرشون اشتباه کرده این کار کرده).(اسی عذر میخوام که با این لحن نوشتم )

2810