2777
2789
عنوان

بابام فهمیده که😰

| مشاهده متن کامل بحث + 4100 بازدید | 182 پست
آره بابا ..اون موقعی که خودش خیانت میکرد باید فکر این روز رو هم میکرد ..میگن از دیوار کسی بری بالا ا ...

منم وقتی میرم اونجا جلوی منم چیزی میگ پشت مامانمو ول نمیکنم میگم تموم شده رفته یا باید کنار بیای ببخشی یا جداشید میگ من تو مخم نمیره ک اینکارو کردع

دقیقنننن با آدمی ک شکاکه زندگی جهنمه مامانم راضی ب طلاق هست ولی بابام نه میگ نمیزارم طلاق بگیری بعد ...

اصلاه بد اخلاق ها چون میدونن کسی باهاشون نمیسازه نمیخوان طلاق بگیرن

دو بار مادرت قهر کنه طولانی پدرت سر جاش میشینه

چون مادرت سکوت کرده پدرت قدرت گرفته و کوتاه بیا نیست

میدونستی اینطور آدم ها در واقع خیلی هم ضعیفه

یک آدم با قدرت ببینن موش میشن

پدرت قدرت و صلابت مادرتو ندیده داره میتازونه

به مادرت بگو اعتماد بنفس زیاد کمه

با پدرت حرف بزنه اگه قانع نشد قهر طولانی کنه

نمونه مشابه خیلی داریم تو اقوام

به محض اینکه زن قدرت میگیره و قهر میکنه مرد ساکت میشه میفته به دست و پای زن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون که اره پدرش صد درصد مقصر ولی مادرشم کار واقعا بدی کرده وقتی میدونسته مردش نرمال نیستبرای سن هر ...

خوب دیگه کسی که خودش خیانت کار بوده ..الان نمیتونه به زنش بگه چرا خیانت کردی ..از قدیم میگن از دیوار یکی بری بالا از دیوارت میان بالا ..مادر اسی چطوری تونسته ببخشه ؟؟؟حالا نوبت پدرش هست یا ببخشه یا طلاق بده ..مادرش راحت بره زندگیش بکنه ..

مامانم چندبار گفته ک تمومش نکنی میرم و جدا میشم ولی بی فایدست و بابام نمیزاره ک مامانم بره

راهش اینه مامانت حرفاشو پس بگیره فقط بگه نث یه ادم عودی با اون مرده حرف میزده بگه برای کمک  دعای. طب سنتی و...

بعدم دست بزاره رو قران (مصلحت) تو هم هی تایید کن بگو درحریان بودی 

آره بابا ..اون موقعی که خودش خیانت میکرد باید فکر این روز رو هم میکرد ..میگن از دیوار کسی بری بالا ا ...

وقتی مامانم خیلی بخواد تو روش وایسه داد و بیداد کنه بابام بدتر حرصی میشه ک بزنتش مخصوصا اگ تنها باشن

خوب دیگه کسی که خودش خیانت کار بوده ..الان نمیتونه به زنش بگه چرا خیانت کردی ..از قدیم میگن از دیوار ...

اینجا ایرانه با فرهنگای سنتی که خیلی سخت قابل تغییر 

اروپا و..‌یا روشن فکری نیست که بگه این در به او

ن در 

نسل قدیمن هاااااااا

مامانم چندبار گفته ک تمومش نکنی میرم و جدا میشم ولی بی فایدست و بابام نمیزاره ک مامانم بره

بگو به همین منوال ادامه بده ..هر وقت بابات شروع کرد راجع بهش حرف زدن مامانت بره تو اتاق در ببنده ..هر چی ضعف نشون بده این آدم بدتر می‌کنه ..

ببین عزیزم مامانت از موضع ضعف حرف میزنه باهاش ؟

مامانم هیچی نگفته معذرت خواهی کرده گفته اشتباه کردم حتی گفته ک تو پیاما چیا گفتن بابام هی تهمت میزد مامانم با داد گفت اگ تمومش نمیکنی برو درخواست طلاق بده جدا شیم ولی بابام میگ اگ طلاق بگیریم میکشمت دور از جون مادرم

راهش اینه مامانت حرفاشو پس بگیره فقط بگه نث یه ادم عودی با اون مرده حرف میزده بگه برای کمک دعای. طب ...

مثلن چیا بگیم؟

بگیم ک با اون آقا فقط برای مشاوره و اینا حرف میزدن؟

وقتی مامانم خیلی بخواد تو روش وایسه داد و بیداد کنه بابام بدتر حرصی میشه ک بزنتش مخصوصا اگ تنها باشن

اصلاه نترسه

بترسه باخته

فوقش دو تا کتک کاری میشه

بعدش بگه تحمل ندارم‌میرم برای همیشه

باور کن موشی میشه که نگو

نه اصلا وقتی بابات داره داد و بیداد می‌کنه باید بره تو اتاق در ببنده ..اصلا سر به سرش نزاره..منظورم اینه هی نره بگه ببخشید اشتباه کردم و معذرت می‌خوام و فلان ..چون حتما چند بار تا حالا گفته اگر قرار بود نتیجه بده نتیجه میداد ..

بنازم مامانتو دمش گرم باید طعم تلخ خیانت وبه بابات میچشوند تا بفهمه با روح وروانش چیکار کرده بلکه زی ...

درستع ک بابام جواب یکی از اون همه زجرایی ک داد رو کشیده 

ولی مامانم خودش خیلی پشیمونه 

من نگران مادرمم دعا کنید براش مشکلش حل شه 😔

اصلاه نترسهبترسه باختهفوقش دو تا کتک کاری میشهبعدش بگه تحمل ندارم‌میرم برای همیشهباور کن موشی میشه ک ...

باید به مادرم بگم اینکارو کنه.

راستش میترسم ی وقت اتفاقی نیفته براش؟

2810