2777
2789
عنوان

بابام فهمیده که😰

| مشاهده متن کامل بحث + 4060 بازدید | 181 پست
یعنی شما میگی این آتیش ک خوابید بعد ی مدت مامانم بگه طلاق میخوام؟بعد اگ بابام بگه زیرسرت بلند شده چی ...

بگه من اشتباه کردم عذر خواهی کردم تاوانش دادم

ولی اگه قراره هر روز کتک بخورم و فحش ناموسی بشنوم میرم‌پشت سرم هم نگاه نمی‌کنم قهر کنه برای مدت طولانی بره خونه اقوام

حالا تصمیم با پدرت که خودشو اصلاح کنه

قطعاً پدرت نمیزاره مادرت بره

اجازه بدین پدرت به خودش بیاد چند ماه یا یکی دو سال بعد مادرت برگرده سر زندگی و آشتی کنه

اگه اصلاح‌خم نشد که جدا میشن

عزیزم ایشالا درست میشه ولی واقعا مقصر مادرته حتی فکرشم یجوری هس که بچه هات ازدواج کرده باشن مرد ب اون شکاکی بعد خیانت کنی؟!خب اگه برای شماها بود بعد ازدواج شماها طلاق می‌گرفت و اینکه کار کوچیکی نیس پدرت کاریش نداشته باشه حداقل ۱سال می کشه  تا فراموشش کنه 

میشه برای حاجت منم یه صلوات بفرستی🥺❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا همینکارارو کردم بهش گفتم بابا تو خودت یادت رفته چندبار خیانت کردی مامان چجوری بخشید تو نمیتونی ...

فقط یادت باشه اصلا از موضع ضعف با پدرت حرف نزن ..دست بالا رو بگیر ..به مادرت هم بگو همین رفتار داشته باشه ..و تهدید کنه طلاق میگیرم ..مطمئن باش آخرش کوتاه میاد یا طلاق میگیرن ..مادرت راحت میشه دیگه اینقدر اذیت نمیشه ...هوای مادرت رو داشته باش ..

تو نمیتونی کاری بکنیداری خودتو نابود میکنیاونا بالاخره راه خودشون پیدا میکنن یا جدا میشن یا مسالمت آ ...

دقیقنننن با آدمی ک شکاکه زندگی جهنمه 

مامانم راضی ب طلاق هست ولی بابام نه میگ نمیزارم طلاق بگیری بعد بری ب ریش من بخندی....

بخدا که سخته برام خودمو بزنم ب بیخیالی من این روزارو تو بچگی دیدم از سمت بابام ک چقد دعوا میشد ولی الان ک اینجام و اونجا نیستم فکرم درگیره

و اینم بگم هیچ چیزی جوابش خیانت نیس خدایی نکرده ی لحظه خودتو ب جای بابات بزار واقعا دوسش نداره بره طلاق بگیره برای ی مرد فک نکنم چیزی بد تر از خیانت و... همسرش باشه

میشه برای حاجت منم یه صلوات بفرستی🥺❤️

بنازم مامانتو دمش گرم باید طعم تلخ خیانت وبه بابات میچشوند تا بفهمه با روح وروانش چیکار کرده بلکه زین پس یاد بگیره خیانت نکنه الانم الکی ترس نشون ندید باید قدرتمند باشه جوری که بابات برینه به خودش. فک نکنه کسی ازش میترسه کار مادرت پسندیده نیست اما عبرتی است برای ایندگان😄

ضمنا باباتو تو خلوت خودش به فکر میندازه به فکر اینکه چقدر به زنم بد کردم فقط به روخودش نمیاره که مثلا بگه من غیرت دارم

فقط یادت باشه اصلا از موضع ضعف با پدرت حرف نزن ..دست بالا رو بگیر ..به مادرت هم بگو همین رفتار داشته ...

دقیقا مادره چون خیانت کرده و ساکته اون هم از این موقعیت سواستفاده میکنه و هی اذیت میکنه

مادره اگه قدرت بگیره و ساکت نشینه مرده میاد سپتش

بگه من اشتباه کردم عذر خواهی کردم تاوانش دادمولی اگه قراره هر روز کتک بخورم و فحش ناموسی بشنوم میرم‌ ...

بابام نمیزاره مامانم بره الان من گفتم ی امشبو بیاد خونه ما نزاشت بیاد چ برسه وقتی ک بخاد کلن بره 

میگ من طلاق نمیدم ک بری ب ریش من بخندی 

نمیدونم چیکار کنیم شرایط سختیه 

حق با پدرت هس، مادرت به چه جراتی، با اینکه اخلاق پدرت رو میدونه و نا به جا تهمت میزنه، رفته دنبال خی ...

شما چرا انقدر زن ستیزی خوبه داره میگه بابام اخلاق نداره خیانت های پی در پی کرده فحش میده ولی مادرم در مقابل سکوت میکنه اصلا میدونی وقتی زن میفهمه شوهرش خیانت میکنه یه عمر زندگیش تباه میشه دیگه تا آخر عمر مثل یه مرده متحرک زندگی میکنه مادرش هم فقط مجازی صحبت کرده خیانت اونجوری حساب نمیشه کم حق رو بدید به مردا هم جنس بر ضد همجنس یاد بگیرید مقلد نباشید تو همین ایران خودمون این فرهنگ باب شده که همیشه مرد سالاری بوده و هست هیچ چیز رو واسه مرد زشت و گناه نمیدونن ،دور از جون اگه این شوهر و زندگی مال شما بود چقدر از شوهرت و زندگیت حس تنفر و انتقام داشتی واسه آروم کردن دلت چیکار میکردی؟؟

دقیقا مادره چون خیانت کرده و ساکته اون هم از این موقعیت سواستفاده میکنه و هی اذیت میکنهمادره اگه قدر ...

آره بابا ..اون موقعی که خودش خیانت میکرد باید فکر این روز رو هم میکرد ..میگن از دیوار کسی بری بالا از دیوارت میان بالا ..اون به این در ..والا جلو این آدم که عمری آزار داده این هارو هر چی کوتاه بیای و از موضع ضعف حرف بزنی بدتر میشه ..

فقط یادت باشه اصلا از موضع ضعف با پدرت حرف نزن ..دست بالا رو بگیر ..به مادرت هم بگو همین رفتار داشته ...

مامانم چندبار گفته ک تمومش نکنی میرم و جدا میشم ولی بی فایدست و بابام نمیزاره ک مامانم بره

پدر ایشون ی ادم مریض بوده که عمری زنش رو آزار داده و بی محبتی کرده ..کم نیست ۳۰،۴۰ سال از عمرت رو ف ...

اون که اره پدرش صد درصد مقصر  

ولی مادرشم کار واقعا بدی کرده  وقتی میدونسته مردش نرمال نیست

برای سن هردوتاش این کار سنگین بود خدا عاقبتشونو به خیر کنه  معلوم نیست اخرش چی بشه 

2810