2777
2789
عنوان

بابام فهمیده که😰

3841 بازدید | 180 پست

توروخدا قضاوت نکنید فقط ازتون میخوام دعا کنید مشکلمون حل شه 

راستش نمیدونم چطور بگم ترسیدم ی وقت شناسایی بشم ی اکانت دیگ زدم ولی واقن سردرگمم نمیدونم چیکار کنم 

من از بچگی شاهد بی مهریای پدرم ب مادرم بودم بداخلاقیاش اجتماعی نبودنش کتک زدناش خیانتاش مادرم فقط بخاطر بچهاش اون زندگی رو تحمل کرد بابام حتی سرکار هم ب زور میرفت و میره از اول هم بددل و شکاک بوده و همیشه به مادرم تهمتای ناجور میزد سر هرچیز الکی

مادرم زنیه ک مومن و مذهبیه چندوقتیه با یه آقایی مجازی حرف میزد ولی خودش حسابی پشیمون بود و شرمنده ک حالا پدرم فهمیده چندروزه که ب مادرم تهمتای ناروا میزنه هرچی از دهنش درمیاد میگ مادرمو میزنه من هرچی باهاش حرف میزنم میگم بابا همع آدما اشتباه میکنن ماها ک پیغمبر زاده نیستیم خودتم یادمه خطا میکردی حالا مامان یبار اشتباه کرده چرا اینجوری میکنی میگم یا طلاق بگیرید جداشید یا تموم کن این دعواهارو .ولی بس نمیکنه راه میره حرفای ناروا میزنه اگ کسی خونه نباشه مادرمو میزنه.حتی گوشیو برداشتم گفتم زنگ بزنم پدربزرگ بیاد مادرو ببره ولی نزاشت گفت گوشیو میزاری زمین اگ صداش دربیاد بدتر میشه ک حالا هرکس ی حرف بزنه میگم پس بیخیال شو حتی گفتم بزار مامان سه چارروز یا بیا خونه ما یا بره خونه مادرش دورباشید یکم نزاشت ک نزاشت نشسته تو خونه و هی دعوا میکنه

من متاهلم فکرم اونجاست نگران مادرمم نمیدونم نمیدونم دلم برای کی بسوزه برای مادری که هیچ روزیش اونجوری ک میخاست نبوده مادری ک کل زندگیش سختی بوده و هست مادری ک همه جوونیش گذاشت برای ما ۸۰ درصد نیازای مجردیمو مادرم تامین میکرد پدرم خیلی سخت میرفت سرکار من الان دارم میمیرم از غصه بابام امروز از صبح از خونه در نیومده بیرون میدونم ک تو ذهنش اینو ساخته ک اگ بره مادرم کاری میکنه

نمیدونم دلم برای پدرم بسوزه ک الان حس خیانتو داره.

یا نگران مادرم باشم ک ی وقت خدایی نکرده چیزیش نشه

من واقعا تنهام میترسم چندبار فکر خودکشی زدع ب سرم ولی میگم مادرم تنهاتر میشه من فقط تو دنیا مادرمو دارم خواهش میکنم دعا کنید درست شه همه چی درسته پدر دارم ولی پدرم از وقتی من ب سن بلوغ رسیدم ب من محبت پدری نکرد....مث غریبه ها بودیم باهم.حتی الان ک یخورده باهاش حرف زدمم باهام درست حرف نمیزنه نمیدونم من چیکار کردم انقد تنهام ک رو اوردم ب این سایت با غریبه ها درددل کنم خواهش میکنم دعا کنید پدرم کوتاه بیاد..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بفرستشون پیش مشاور

بهشون گفتم ب بابام گفتم خب برید مشاوره درستش کنید یا نمیخای تمومش کن مادرمم دنبال مشاوره گشت وقت بگیره خودشم میگ بیا بریم مشاوره آروم شی خودشم حالش بده کلی لاغرشدع بابامم ک همینجور حالش بد

حق با پدرت هس، مادرت به چه جراتی، با اینکه اخلاق پدرت رو میدونه و نا به جا تهمت میزنه، رفته دنبال خیانت؟ عمرا اگه از ذهن پدرت پاک بشه، مخصوصا که دنبال تهمت زدن بوده، مامانت بهانه داده دستش، مشاور هم فک نکنم کارساز باشه، بهترین روش براشون جدایی هس، مخصوصا که باهم جور نیستن

حق با پدرت هس، مادرت به چه جراتی، با اینکه اخلاق پدرت رو میدونه و نا به جا تهمت میزنه، رفته دنبال خی ...

😭😭😭میدونم مادرم اشتباه کرده خودشم خیلی پشیمون و شرمندست ولی پدرمم مقصر بوده چرا الان بلده خیلی کارارو کنه ک بگه مادرم اینکارو کرده چطور زمانی ک مادرم تو این همهههه سال بی محبتیاش تحمل کرد نفهمید این زن داره پیر میشه با رفتاراش با اخلاقاش😭😭میدونم الان خیلیا میگن اول جدا میشد بعد اینکارو میکرد ولی شرایط جدایی نبود مادرم بخاطر بچهاش تحمل کرد...منم ب جدایی راضی ام الان پدرمم ب جدایی راضی نیست فکنم تو ذهنش اینه اگ طلاق بگیرن ی بلایی سر مادرم بیاره دور از جون مادرم😭😭

لطفا فکر خودکشی نزنه به سرت سعی کن رابطه اشون رو باهم بهتر کنی،دور هم جمع بشین‌،دعوتشون کن بیان خونت ...

من سعی میکنم بریم خونشون ولی شبا ک نمیتونم بمونم اونجا وقتی تنها میشن پدرم باز شروع میکنه😭😭بهش گفتم مامان امشب بیاد اینجا گفت نه الان مطمئنم تو این چندروز از خونه در نمیان حتی اگ من دعوت کنم😭😭

من سعی میکنم بریم خونشون ولی شبا ک نمیتونم بمونم اونجا وقتی تنها میشن پدرم باز شروع میکنه😭😭بهش گفت ...

باید مامانت زیاد تو دیدش نباشه یا محبت زبانی کنه ی قربون صدقه الکی کنخ بخدا رام میشن مردا اینطوری

باید مامانت زیاد تو دیدش نباشه یا محبت زبانی کنه ی قربون صدقه الکی کنخ بخدا رام میشن مردا اینطوری

شاید باورت نشه ولی مادرم وقتایی ک محبت زبانی میکرد پدرم فکر میکرد مادرم یکاره ای هست ک داره محبت میکنه 

مامانم بیچاره هرچی بابام میگ هیچی نمیگ سکوت میکنه فقط بعضی وقتا میگ از خودت حرف در نیار چرا هرچی دلت میخواد میگی حتی از بابام معذرت خواهی کرده ولی بی فایدس

😭😭😭میدونم مادرم اشتباه کرده خودشم خیلی پشیمون و شرمندست ولی پدرمم مقصر بوده چرا الان بلده خیلی کا ...

عزیزم انشاءالله مادرتون راه درست انتخاب کنن. حالا نمیشه به پدرتون بگید با مشاور تلفنی صحبت میکردن برای افسردگی  خیانتی در کار نبوده

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.
2810