2777
2789
عنوان

واسه نجات از افسردگی چیکار کنم

65 بازدید | 8 پست

انقدر اتفاقات بد پشت سر هم برام افتاد و زندگی مشترکمم جو بدی پیدا کرد که کلا خودمو باختم کاملا حس میکنم که افسرده شدم،دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه،همش اضطراب دارم بی دلیل،حوصله ی آدمارو ندارم،همش احساس بی کفایتی دارم؛نگرانم؛به کارای شخصیم میرسم گوشه گیر نیستم اما حال دلم خوب نیست

چیکار کنم واقعا این وضع اذیتم میکنه اصلا از زندگی لذت نمیبرم😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظرم برای خودت بیشتر وقت بزار ببین حال دلت باچی خوشه ی باشگاه برو اگ میتونی برو ارایشگاه ی تغییری ب رنگ‌موهات بده موسیقی ارامش بخش گوش کن ی نفرو پیداکن مطمعن دردو دل کن باهاش 

من دیروز دکتر بودم یه گونی دارو داد ولی من فقط الپروزولام و پروپرانول رو میخورم بقیه اش عوارض زیاد داشت 

من هیچ مشکلی توی زندگی ندارم متاسفانه اختلال اضطراب دارم ترس دارم که گاهی تبدیل به پانیک میشه با این حال دلم نمیخواد دارو بخورم تصمیم دارم یوگا برم شما هم برو خیلی خوبه

خودتو توی خونه مشغول یه کاری کن که در امد داشته باشی منم قبلا همینجوری بودم از موقعی که کار میکنم حا ...

خیلی وقته دلم میخواد خیلی ام دنبالشم اما نمیدونم چه کاری کنم

پاقعا به پولشم نیاز دارم 

بنظرم برای خودت بیشتر وقت بزار ببین حال دلت باچی خوشه ی باشگاه برو اگ میتونی برو ارایشگاه ی تغییری ب ...

میگم که هیچی دیگه حالمو خوب نمیکنه

قبلا دوسداشتم کلی کار انجام بدم همش میگفتم برم کراتین کنم برم فلان کارو کنم لباس بخرم ولی الان هیچی…البته اینکه هیچوقت پول نداشتم عملیش کنم و همیشه حسرت شد برامم بی تاثیر نیس

انگار نشستم دارم دود شدن ارزوهامو میبینم با اینکه ۲۲ سالمه همش میگم چرا درامد ندارم ک انقد سهمم از هنه چی فقط نگاه کردن بهش نباشه؟

ولی دانشجوام نمیتونم بیرون کار کنم