بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه دفعه که اونجا بودم یه آقا با یه خانم سر نوبت دعوا کرد زد عینک زن بیچاره رو شکست دیگه این ارسلان مرد رو بیرون کرد تنها هم رفتی آیفون رو زدی بگو آقا ارسلان در رو باز کن به اون دلیل گفتم
بعد اینکه روز به روز ادمای زندگیتون کمتر میشدن یا به یه بهونه ای ازتون جدا میشدن از همه بدتر تمرکز نداتشین عدم هواس شدید جوری که نمیتونستین یه لیوان ابو بردارین تمرکز کنین
علائمتون چی بود شما مث من ترس و وحشت داشتین از ادما همیشه خدا دنیارو تاریک میدیدین مخصوصا صبا
ببینین من با طلسمی که کرده بودن بچمو از دست دادم دوبار آزمایش ژنتیک دادیم بچه سالم بود و اینکه ۳ ماه تو حالت مرگ بودم تو جا افتاده بود هرجایی میرفتم جوابم میکردن بعد سه ماه با باطل کردن این طلسم خوب شدم خودم آدم ترسوییم ولی خیلی اذیت شدم نمیخوام باز کنم اینجا الان یه خانم بهم پیام داده تبلیغ زیر پوستی آخه من اون دعانیسو چرا باید تبلیغ کنم کی منه خودتون اونجا برین متوجه میشین چقدر شلوغه نیازی به تبلیغ نداره
خدا لعنتشون کنه بعد احتمال داره خود جنم اینکارو بکنه
برای هر طلسمی که میگیرن یه جن و ۰مامور اون کار میکنن قبل خواب آیت الکرسی و ۴ قل رو بخون راحتتر میخوابی میدونم چی میکشی فکر کن تا کجا ها برای باطل کردن طلسمم رفتم نگو آدمش همشهری خودم بود باور کن من یه بار از این آقا پرسیدم که میشه با طلسم یکو کشت گفت آره توی ایران ۳ نفر این علم رو داره یکیش منم اونم برای کسی انجام میدهیم که خیلی ظالم باشه اکثرا نمیکنیم این کار رو ولی اگرم بکنیم باید ظالم بودن طرف ثابت بشه بعد اونم ۲۰۰ میلیون اینا میگیریم داخل دهن قورباغه طلسم و مینویسیم بعد دهن قورباغه رو با نخ و سوزن میدوزین رها میکنیم تو آب قور باغه که نمیتونه قور قور کنه میترکه هم اونجا طرف ایست قلبی میکنه بدترین طلسمت با چاقو صابون انجام میشه که شیطانین
۷ سال کامل که خود به خود مریض میشم تا سال قبل که نمیدونستم چرا پولمون برکت نداره خرج دکتر میشه با از دست دادن بچم انگار یه جرقه بود و اینکه دم در خونم استخون خونی گذاشته بودن داخل جا کفشیم که دیگه همه جا رفتم برای باطل کردنش