2777
2789
فکر کنم طلسم تون کردن چون خودم با طلسم سیاهی ۳ ماه تو حالت مرگ بودم رفتم پیش یکی جلب سحر کرد و طلسمو ...

میشه شمارشو بدین واقعا کارش درسته طرف احظار جن میکنه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فکر کنم طلسم تون کردن چون خودم با طلسم سیاهی ۳ ماه تو حالت مرگ بودم رفتم پیش یکی جلب سحر کرد و طلسمو ...

بعد اینکه شما چطور تونستین به این شخص اعتماد کنید

میشه شمارشو بدین واقعا کارش درسته طرف احظار جن میکنه؟

من شمارشو ندارم یعنی به هیچ کسی شماره نامیده صبح ساعت ۶ بری دم خونش ۱۰ نفر قبل تو تو نوبته خودش موکل داره موکلاش طلسمارو در میاره با آیینه و تاس  تنها مرد رو هم نباید بری با یه خانم باید بری  تا قبل اذان ظهر طلسمو در میاره من قهوه گرفته بودم مشخصات جاریمو می‌گفت که من و طلسم کرده حتی توی قهوه گفت قفلتون کرده من و شوهرمو هی تمدید می‌کنه وقتی رفتم پیش این آدم گفت دیر اومدی ۸۰ درصد زندگیتو نابود کرده تو آیینه نگاه کرد گفت جاریت ثریاس  پاشدم کاسه ی خالی رو پر آب کردم دستم و گذاشتم توش ۷ مرتبه حمد خوندم روش پارچه کشید داشت ورد میخوند بغلم شوهر خالم و خاله هام و مامانم بودن بعد ۱۰ دقیقه آب پر گل شد داخلش بسته بود پوست حیوون بود قفل بود سنجاق سرم بود نه گره خورده بود استخون خونی بود اصلا تر دستی نبود 

صبر اوج احترام به حکمت خداست 
من شمارشو ندارم یعنی به هیچ کسی شماره نامیده صبح ساعت ۶ بری دم خونش ۱۰ نفر قبل تو تو نوبته خودش موکل ...

پیش یه سیدی رفتیم تقریبا اینجوری بود ولی اون چاقو رو گزاشت توی اب به بابام گفت بچرخونه چرخوند استخون در اومد از تو اب اینارو در اورد ولی باز من همون بودم

پیش یه سیدی رفتیم تقریبا اینجوری بود ولی اون چاقو رو گزاشت توی اب به بابام گفت بچرخونه چرخوند استخون ...

حتما آیت الکرسیم میخوند با چاقو خاک تربتم ریخت ؟ شمع هم روشن کرد بغلش با نمک ؟ کامل توضیح بده بگم 

حتما آیت الکرسیم میخوند با چاقو خاک تربتم ریخت ؟ شمع هم روشن کرد بغلش با نمک ؟ کامل توضیح بده بگم

اره خاک ریختیم تو اب نمکشو یادم نیس فکر کنم ریخت بعدم میگفت هم بزن

یه سری ایاتم میخوند ولی خب اون ادم پاکستانی بود ایرانی نبود

اره خاک ریختیم تو اب نمکشو یادم نیس فکر کنم ریخت بعدم میگفت هم بزن

اونا عضو عرفان حلقه هستن جلب سحر میکنن یه بار تو یکی از مراسماش بودم ۲۴ تا شمع داخل نمک روشن میکنن بعد داخل آب خاک تربت میریزن و با چاقوی بزرگ به عنوان کشتن موکلین سحر آب رو هم میزنن در عین حال آیت الکرسی هم میخونن بعد یه سوره از. بقره که لعنت خدا بر موسی و هارون بدون نوشتن اسم الله ۲۴ مرتبه میسوزونن یعنی فردی که این کار رو کرده تاوان بده بعد میبرن تو آب رون میشورن 

2810