2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از یه طرفی ام انقدر این ادما زیاد شدن ادم میترسه بره

من خیلی جاها رفتم سر دشت ارومیه اصفهان ولی این آدم کارش درسته از همه جا میرن پیشش حالا خودتون میدونین دوست دارین برین ندا ین نرین 

صبر اوج احترام به حکمت خداست 
من خیلی جاها رفتم سر دشت ارومیه اصفهان ولی این آدم کارش درسته از همه جا میرن پیشش حالا خودتون میدونی ...

نه میرم پس ایشون اول چه کار میکنه که میفهمه مشکلم چیه سرکتاب اینا باز نمیکنه پس تاس میندازه

من کرجم

من خودم اهل تبریزم من نمیگم برین یا نرین فقط این و گفتم به عنوان کمک چون خودم خیلی بلاها سرم اومده این آدم کارش درسته چون من اسم جاریمو نگفتم تو آیینه نگاه کرد اسم خودشو مادرشم گفت علم زیادی داره خوب مختارین برین یا نرین اگه رفتن حتما اول صبح برین هم با حوصله به کارتون برسه هم طلسمی داشته باشین در بیاره

نه میرم پس ایشون اول چه کار میکنه که میفهمه مشکلم چیه سرکتاب اینا باز نمیکنه پس تاس میندازه

آدرسش تبریز آخر اتوبان پاسدارن به طرف ارم اولین فلکه کوچه‌ی احرار. اسم مرده ارسلان هست بگی نشونت میدن یه خونه‌ی ۴ طبقس با در قهوهای تو پارکینگ خونش نگاه میکنه

من خودم اهل تبریزم من نمیگم برین یا نرین فقط این و گفتم به عنوان کمک چون خودم خیلی بلاها سرم اومده ا ...

نه مشکلی نیس شما ادرسشو بگید شده خودم اتوبوس سوار میشم میرم تبریز

آدرسش تبریز آخر اتوبان پاسدارن به طرف ارم اولین فلکه کوچه‌ی احرار. اسم مرده ارسلان هست بگی نشونت مید ...

شما دیگه موجودات ماورائی اذیتتون نمیکنن یا تهدیدتون نمیکنن

نه مشکلی نیس شما ادرسشو بگید شده خودم اتوبوس سوار میشم میرم تبریز

تنها نرین مرد تنها رو کم قبول میکنه با یه خانم برین مرد و نشناسه شاید در رو براتون باز نکنه خود پدرم برای کارشون رفتن اثر دیدن برین اونجا خودتون متوجه میشین بدون باز کردن کتاب طلسم مینویسه آدم های مشهور شهرمون پیشش میرن 

من خودم اهل تبریزم من نمیگم برین یا نرین فقط این و گفتم به عنوان کمک چون خودم خیلی بلاها سرم اومده ا ...

ابجی من دیگه جز مرگ چیزی به فکرم نمیرسه یعنی دیگه بریدم بدم بریدم میدونی اگه حالمو خوب کنی انگار یه انسان مرده رو زنده کردی من ۱۹ سالمه جای داداش کوچیکتم شاید بگم این چیزارو بخندی بهم ولی واقعا اگه کسی طلسمم کرده باشه هیچ وقت حلالش نمیکنم 

ابجی من دیگه جز مرگ چیزی به فکرم نمیرسه یعنی دیگه بریدم بدم بریدم میدونی اگه حالمو خوب کنی انگار یه ...

منم به همون دلیل کمکتون کردم اگه مشکلتونو حل کرد برای سلامتی برادر منم دعا کنین

2810