2777
2789
نه ربطی نداره ابجی من کلا نسلم بیشتریاشون از جمله عموم ابجوش ریخت بیرون جن زده شد پسرشم همینطور

خب همون آبجوش بدون بسم الله گفتن اذیت اونها بوده دیگه

❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

مشکل ماورائی یعنی جن دارین یا سحر شدین  اگه بی دلیل بیمارین یه لحظه خوب یه لحظه بدین بدون دلیل کاراتون گره میخوره احتمالا طلسم دارین اگه صدای قرآن اذان حالتونو خراب می‌کنه احتمالا مس شدین 

صبر اوج احترام به حکمت خداست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه خسته شدم حتی روم نمیشه به کسی بگم،همه میگن به دردات فکر نکن مگه میشه؟؟؟همه پولام تو جیب دکترا م ...

والا دیگه منم روان برام نمونده دیگه خسته شدم یکی نیست درست کنه حالمو بابا بخدا من میدونم یه چیزی هست

منم دقیقا همینم هرچی میگم یه چیزیم هست بقیه مسگن هیچیت نیس حتی قرصم میخورم باز اینجوری ام رفیقم دیرو ...

دقیقا من یه دوره قرص اعصاب هم مصرف کردم ولی همچنان حالم بد بود

مشکل ماورائی یعنی جن دارین یا سحر شدین اگه بی دلیل بیمارین یه لحظه خوب یه لحظه بدین بدون دلیل کارات ...

دقیقا همینطورم یه لحظه خوبم یه لحظه بدم شبا کابوس میبینم یا سری خابای چرت و پرت میبینم 

نه ربطی نداره ابجی من کلا نسلم بیشتریاشون از جمله عموم ابجوش ریخت بیرون جن زده شد پسرشم همینطور

اتفاقا خیلی ربط داره

من از آدمهای معتبر اینو شنیدم

یه حالت دیگه شم اینه که طرف یا خودش دنبال سحر و حادو باشه یا کسی براش سحر و حادویی کرده باشه

❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

مشکل ماورائی یعنی جن دارین یا سحر شدین اگه بی دلیل بیمارین یه لحظه خوب یه لحظه بدین بدون دلیل کارات ...

یا خواب دیدم دیشب یه چیز سیاه وحشتناک میخاس بیاد تو خونه من و بابام بودیم من خیلی ترسیدم

دقیقا من یه دوره قرص اعصاب هم مصرف کردم ولی همچنان حالم بد بود

اصن اگه ژنتیک یاشه وقتی قرص بخوری حالت باسد خوب باشه من الان جلوی پانیکمو گرفته قرصا ولی از لحاظ روحی همون ادمم

اتفاقا خیلی ربط دارهمن از آدمهای معتبر اینو شنیدمیه حالت دیگه شم اینه که طرف یا خودش دنبال سحر و حاد ...

من حالم اوکی بود اصن نفهمیدم چیشد وسط خیابون افتادم رو زمین پنیک زدم از اونجا به بعد شروع شد البته اط قبل ترش میگرن گرفتم

دقیقا همینطورم یه لحظه خوبم یه لحظه بدم شبا کابوس میبینم یا سری خابای چرت و پرت میبینم

فکر کنم طلسم تون کردن چون خودم با طلسم سیاهی ۳ ماه تو حالت مرگ بودم رفتم پیش یکی جلب سحر کرد و طلسمو با موکلاش برام آورد حالم خوب شد بعدم حصار ۷ جوش با موکل گرفتم شاید باور نکنین اون آدم اسم کسی که منو طلسم کرده بود رو گفت من شوکه شدم با ور نمی‌کردم اون آدم باشه چون باهاش مشکلی نداشتم یک هفته توی اتاق تنها با وضو غسل آخر شب سوریه تکویر رو بخونین سحری داشته باشین تو خواب نشون داده میشه 

فکر کنم طلسم تون کردن چون خودم با طلسم سیاهی ۳ ماه تو حالت مرگ بودم رفتم پیش یکی جلب سحر کرد و طلسمو با موکلاش برام آورد حالم خوب شد بعدم حصار ۷ جوش با موکل گرفتم شاید باور نکنین اون آدم اسم کسی که منو طلسم کرده بود رو گفت من شوکه شدم با ور نمی‌کردم اون آدم باشه چون باهاش مشکلی نداشتم یک هفته توی اتاق تنها با وضو غسل آخر شب سوریه تکویر رو بخونین سحری داشته باشین تو خواب نشون داده میشه 

2810