2777
2789
علت شو تا به حال جویا شدین از کسی ؟

نه عزیزم من خودم خواب امواتم زیاد میبینم حتی مرگ پدر شوهرمم دیدم به شوهرم گفتم کاش یه لباس سیاه بگیری نگفتم خواب دیدم بعد دو هفته پدر شوهرم ایست قلبی کردن و این شد شروع یه جنگ تو خونم تا الان ۷ ماهه با شوهرم قهره میگه تو قرآن خوندی بابام مرده تو می‌دونستی کاش نمیگفتم

صبر اوج احترام به حکمت خداست 

من چندین ساله به طرز عجیبی دچار بیماری تو قسمتای مختلف بدنم میشم هرچی میرم دکتر و ازمایش یا تشخیص نمیدن یا درمان ها جواب نمیدن،ولی بعد یه مدت طولانی خودشون خوب میشن،خواب ندارم،استرس و اضطراب شدید بی دلیل دارم،حتی جای روانشناس و روانپزشک هم رفتم ولی جواب قطعی نگرفتم،ممکنه من بیماری ماورایی داشته باشم؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عشقم توهین شما به خودتون رو تعیین نکردم 😂چون گفتم شماره شونو گم کردم شما گفتی واقعاً ؟ منم گفتم ...

اره اینممم میدونم🤣🤣🤣

ولی واقعا من خنگولم از این حرصم میگیره که همه فک میکنن زرنگم و روباهم

آخه چرا

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

به جای حرص خوردن مراجعه کن به دکتراگردارو مصرف کردی و بعد مدتی بهتر شدی پس کلا بهت اثبات میشه خبری ا ...

من دارم دارو میخورم و بهم ثابت شده جریان از جای دیگه شروع میشه

من چندین ساله به طرز عجیبی دچار بیماری تو قسمتای مختلف بدنم میشم هرچی میرم دکتر و ازمایش یا تشخیص نم ...

دقیقا همینجوری اگه رفتین پیش پزشک و بهتون گفت شما سالمید ولی باز مریضید باید شک کنید 

من دارم دارو میخورم و بهم ثابت شده جریان از جای دیگه شروع میشه

نماز می خونی؟ غسلهایی که به گردنتون هست درست انجام میدین؟

این دو مورد اگر جواب منفیه تو جذب انرژیهای منفی و اجنه شرور بسیار موثره

معمولا افرادی که توسط اجنه اذیت میشن دو حالت داره یا نماز نمی خونن

یا خواسته و یا ناخواسته باعث اذیت اونها شدن 

❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

من چندین ساله به طرز عجیبی دچار بیماری تو قسمتای مختلف بدنم میشم هرچی میرم دکتر و ازمایش یا تشخیص نم ...

منم دقیقا همینم هرچی میگم یه چیزیم هست بقیه مسگن هیچیت نیس حتی قرصم میخورم باز اینجوری ام رفیقم دیروز میگفت تو قرص میخوری وضعیتت اینه نخوری چی میشه

نماز می خونی؟ غسلهایی که به گردنتون هست درست انجام میدین؟این دو مورد اگر جواب منفیه تو جذب انرژیهای ...

نه ربطی نداره ابجی من کلا نسلم بیشتریاشون از جمله عموم ابجوش ریخت بیرون جن زده شد پسرشم همینطور 

دقیقا همینجوری اگه رفتین پیش پزشک و بهتون گفت شما سالمید ولی باز مریضید باید شک کنید

دیگه خسته شدم حتی روم نمیشه به کسی بگم،همه میگن به دردات فکر نکن مگه میشه؟؟؟همه پولام تو جیب دکترا میره اعصاب برام نمونده،یعنی کسی دعایی کرده؟؟خدا لعنتشون کنه

2810