نه عزیزم من خودم خواب امواتم زیاد میبینم حتی مرگ پدر شوهرمم دیدم به شوهرم گفتم کاش یه لباس سیاه بگیری نگفتم خواب دیدم بعد دو هفته پدر شوهرم ایست قلبی کردن و این شد شروع یه جنگ تو خونم تا الان ۷ ماهه با شوهرم قهره میگه تو قرآن خوندی بابام مرده تو میدونستی کاش نمیگفتم
من چندین ساله به طرز عجیبی دچار بیماری تو قسمتای مختلف بدنم میشم هرچی میرم دکتر و ازمایش یا تشخیص نمیدن یا درمان ها جواب نمیدن،ولی بعد یه مدت طولانی خودشون خوب میشن،خواب ندارم،استرس و اضطراب شدید بی دلیل دارم،حتی جای روانشناس و روانپزشک هم رفتم ولی جواب قطعی نگرفتم،ممکنه من بیماری ماورایی داشته باشم؟؟؟
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
دقیقا همینجوری اگه رفتین پیش پزشک و بهتون گفت شما سالمید ولی باز مریضید باید شک کنید
دیگه خسته شدم حتی روم نمیشه به کسی بگم،همه میگن به دردات فکر نکن مگه میشه؟؟؟همه پولام تو جیب دکترا میره اعصاب برام نمونده،یعنی کسی دعایی کرده؟؟خدا لعنتشون کنه