2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا باید حتما خانم باشه همرام دلیل خاصی داره

یه دفعه که اونجا بودم یه آقا با یه خانم سر نوبت دعوا کرد زد عینک زن بیچاره رو شکست دیگه این ارسلان مرد رو بیرون کرد تنها هم رفتی آیفون رو زدی بگو آقا ارسلان در رو باز کن به اون دلیل گفتم 

صبر اوج احترام به حکمت خداست 
نه من خیلی اذیت بودما خیلی

بعد اینکه روز به روز ادمای زندگیتون کمتر میشدن یا به یه بهونه ای ازتون جدا میشدن از همه بدتر تمرکز نداتشین عدم هواس شدید جوری که نمیتونستین یه لیوان ابو بردارین تمرکز کنین 

علائمتون چی بود شما مث من ترس و وحشت داشتین از ادما همیشه خدا دنیارو تاریک میدیدین مخصوصا صبا

ببینین من با طلسمی که کرده بودن بچمو از دست دادم دوبار آزمایش ژنتیک دادیم بچه سالم بود و اینکه ۳ ماه تو حالت مرگ بودم تو جا افتاده بود هرجایی میرفتم جوابم میکردن بعد سه ماه با باطل کردن این طلسم خوب شدم خودم آدم ترسوییم ولی خیلی اذیت شدم نمی‌خوام باز کنم اینجا الان یه خانم بهم پیام داده تبلیغ زیر پوستی آخه من اون دعانیسو چرا باید تبلیغ کنم کی منه خودتون اونجا برین متوجه میشین چقدر شلوغه نیازی به تبلیغ نداره

بعد اینکه روز به روز ادمای زندگیتون کمتر میشدن یا به یه بهونه ای ازتون جدا میشدن از همه بدتر تمرکز ن ...

فکر کنم طلسمی که برات کردن اینکه از چشم همه بیوفتی بازم خودتون میدونین من خواستم کمکی کرده باشم اینجا بهم تهمت دروغگوییم میزنن

ببینین من با طلسمی که کرده بودن بچمو از دست دادم دوبار آزمایش ژنتیک دادیم بچه سالم بود و اینکه ۳ ماه ...

شما به حرف ادمای این سایت توجه نکنین این سایت یه جوریه کم مونده بگن چون رنگ پوستت اینه باید تعلیقت کنیم 

چیکار کنم هاله اطرافم قوی بشخ خیلی زود رنجم و پوست روانیم نازکه زود به چشم. میام

نمازهاتون رو بخونید غسل به گردنتون نباشه

خوندن آیت الکرسی و چهارقل بهترین حصارهای معنوی رو دورتون می کشن و شما رو حفظ می کنن از آفات و بلیات

و همچنین  3 بار گفتن این ذکر اللهمَ اجعَلنی فی دِرعِکَ الحَصینةِ التی تَجعَلُ فیها مَن تُرید

❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

فکر کنم طلسمی که برات کردن اینکه از چشم همه بیوفتی بازم خودتون میدونین من خواستم کمکی کرده باشم اینج ...

خدا لعنتشون کنه بعد احتمال داره خود جنم اینکارو بکنه 

خدا لعنتشون کنه بعد احتمال داره خود جنم اینکارو بکنه

برای هر طلسمی که میگیرن یه جن و ۰مامور اون کار میکنن قبل خواب آیت الکرسی و ۴ قل رو بخون راحتتر می‌خوابی می‌دونم چی می‌کشی فکر کن تا کجا ها برای باطل کردن طلسمم رفتم نگو آدمش همشهری خودم بود باور کن من یه بار از این آقا پرسیدم که میشه با طلسم یکو کشت گفت آره توی ایران ۳ نفر این علم رو داره یکیش منم اونم برای کسی انجام میدهیم که خیلی ظالم باشه اکثرا نمیکنیم این کار رو ولی اگرم بکنیم باید ظالم بودن طرف ثابت بشه بعد اونم ۲۰۰ میلیون اینا میگیریم داخل دهن قورباغه طلسم و مینویسیم بعد دهن قورباغه رو با نخ و سوزن میدوزین رها میکنیم تو آب قور باغه که نمیتونه قور قور کنه میترکه هم اونجا طرف ایست قلبی می‌کنه  بدترین طلسمت با چاقو صابون انجام میشه که شیطانین

شما چند سال درگیر این طلسم بودین

۷ سال کامل که خود به خود مریض میشم تا سال قبل که نمی‌دونستم چرا پولمون برکت نداره خرج دکتر میشه با از دست دادن بچم انگار یه جرقه بود و اینکه دم در خونم استخون خونی گذاشته بودن داخل جا کفشیم که دیگه همه جا رفتم برای باطل کردنش 

۷ سال کامل که خود به خود مریض میشم تا سال قبل که نمی‌دونستم چرا پولمون برکت نداره خرج دکتر میشه با ا ...

بیشتر مریضیتون اعصاب و روان بود ؟ مث پانیک تشنج میگرن روده تحریک پذیر 

2810