2777
2789
عنوان

شوهرم میخاد بره شما با دوستاش قیامت به پا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1987 بازدید | 122 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ربطی ب شکاک بودن و اینا نداره وقتب مرد نمیذاره زن تنهایی مسافرت بره خودشم نباید بره مگه خونس رنگین تره

منو شوهرم امسال باهم رفتیم کربلا میگفت سال دیگه با دوستام مجردی بیام گفتم زمان مجردیت ب اندازه کافی تفریح و گردش رفتی تو برو تا خودم اتیشت بزنم والا بحث اعتمادو ایناهم نیست 

وَتَنَت وَطَنَم ❤چقد خوبه به عشقت برسی بعد کلی سختی🤩😍🤩😍💖

[QUOTE=361773327]

منم چندوزه لب به غذا نزاشتم

به من میگه چندساله دارم اب ونونت میدم

واسه من زبون درازی میکنی

گفتم اها ببخشید که فقط تو تنها مردی هستی که داری کار نیکنی خرج ومخارج میدی

حتما داماداتون تو خونه نشستن خواهرات دوشیف سرکارن

حالم ازش بهم میخوره 

تومردباش گریه ننداز...نمیخواد مرد باشیو گریه نکنی  

بنظرمن کسی ک تومتاهلی دلش هوای مجردیوکنه و رفیق بازی کنه دیگه ادم زندگی براحتی نمیشه 

خداراشکردورش خط کشیدم اونم بجز یبار رفتن بااحازه من دیگم نرفت وزندگی ملاینجوری خیلی عاشقونه تر بهترشده

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم❤️🤍

من چرا مشکلی ندارم ب پارتنرم گفتم بعد ازدواج تو سال دو سع بار تو مجردی مسافرت برو منم با دوستام برم ...

فضای فکر ؟؟ 

نامزدمو با همین طرز فکر فرستادم رفت شمال 

عصز ک رسیدن گفتم کجایی پیش بچه های گفت ن بالام معذبم گفتم چرا گفت چون دوستم دوست دخترشو آورده 

منو میگی داشتم میمردمممم 

اینا رفته بودن از ی شهر دیگه شمال دختره رو برداشته بودن و دو روز نصفی این دختر کنار این سه تا پسر بود 

من اون مسافرت کوفت دوست پسرم کردم ولی هنوزم ذهنم درگیره ک این نامزد من اونجا چ غلطی کرده 

چون ممکنه اون دختر از خدا بی خبر دوستاشو آورده باشه یا هرچیزی 

بنظرم این کار اشتباهههه مردا این روزا جنبه ندارن 

حالا یکی هم سالمه اطرافیان ناسالم کجای دلم بذارم 

شایذ باورت نشه بعذ گذشت چند ماه هنوز درگیر اینم ک مثلا اون ی ساعتی ک جوابمو نداد داشته چ غلطی میکرده 

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️
چون نگفتیم زندانیش کن قلم پاشو بشکن اگ رفن و... شدیم ی عده ک فاز دارن؟ خدا همتونو باهم شفا بده انشا ...

درست صحبت کنید، والا با این طرز حرف زدنت مشخصه چرا شوهرت ازت میترسه میذاره مجردی بری، من با استارتر بودم چرا ریپ زدی؟ 

خدا رحم کنه به شوهر بیچارت، والا با این زبونت سوزوندیش تا حالا. ریپ نزن پیامت خونده نمیشه، چون از اول کسی با شما نبود.

2810