2777
2789
عنوان

شوهرم میخاد بره شما با دوستاش قیامت به پا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2001 بازدید | 122 پست
اخه مجردی؟من. هیجا نمیزاره.یه تهران میرن خرید میگه یروزه برو زود بیا خونه تنهام. هزار غر میزنه

حتما تو گیر دادی و نذاشتی اونم نمیزاره

من مشکلی ندارم و بارها رفته و جلوشو نگرفتم و اوایل حساس بودم

بعد بیخیال شدم گیر ندادم

الان دیگه خودش نمیره

همه اینکارا دوره داره

یکم‌منطقی باش باهاش. مردا هم نیاز دارن ب یکیدوروز استراحت. منم الان بگم میرم‌چندروز چیزی نمیگه البته ک دوتا بچه داریمو دیگه زیاد وقت اینکارارو نداریم

اخه اصلا بحث اسارت نیس دوران متاهلی با مجردی فرق داره، زنشو خونه بذاره خودش بره عشق و حال؟! خب براچ ...

دقیقا

بعد وقتی میبینه من آنقدر ناراحتم باز اصرار داره تازه میگه توام دورانت رو کنسل کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش گیر نمیدادی عزیزم آدم گاهی نیاز داره با دوستاش خلوت داشته باشه، منم سالی یکی دو بار با دوستام شمال میرم واقعا چند روز دوری از مسئولیتای زندگیم خیلی فشار از روم برمیداره

عزیز آخه شما رفتن اونم مجردیمگه مت نیستم خب با من برهمگه دل ندارم یا بزاره منم برم با دوستام شمال

عزیزم تایم گذروندن با شما خیلی متفاوت با تایم گذروندن با دوست اصلا نمبشه باهم یکی دونستشون شمابزار بره بعدهم اجازه بگیر خودت برو نیاز دارید هردو به یکم فضا هرچندوقت بک بار

عزیز آخه شما رفتن اونم مجردیمگه مت نیستم خب با من برهمگه دل ندارم یا بزاره منم برم با دوستام شمال

من دوستامو در حد تلفن یا دو ساعت برم پیششون

همسرم هم فقط تلفنی با دوستاشه مگر کار داشته باشند اونام چند ساعت در حد حرف زدن ببینن همو

سفر اصلا

من نمی‌رم و نمیزارم...

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...

عاشق اینایی شدم که میگن بزار بره چه اشکالی داره😂😂

یعنی چی بره مرد متاهل یا زن متاهل چه دلیلی داره مجردی بخواد بره عشق و حال ... زن تو خونه بشینه تنها باشه غصه بخوره مرد بره واسه خودش با دوستاش خوش بگذرونع یا برعکسش هیچ فرقی نمیکنه 

الان شماهایی که گفتین چه اشکال داره بزار بره پدر مادرا تون مجردی میرن عشق حال؟

زندگی متاهلی یعنی غم و غصه و عشق و حال تو هر شرایطی کنار هم باشین

عزیزم تایم گذروندن با شما خیلی متفاوت با تایم گذروندن با دوست اصلا نمبشه باهم یکی دونستشون شمابزار ب ...

خب منو نمیزاره

میگه جه معنی داره تو تنها بری.من فقط با پدر مادر گاهی رفتم با دوست نه

2810