2777
2789
عنوان

دلتنگتم پسرم😢😭

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 32 پست
ممنون اگر اینجا رو نداشتم دق میکردم. پسرم ثانیه به ثانیه پیشم بود وقتی دخترم صبح میرفت مدرسه و همسرم ...

عزیزم منم جوون از دست دادم میدونم چقدر داغ عزیز سخته 

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم میدونم خیلی سخته ولی به خاطر دخترت قوی باش حواست بهش باشه ،اگه میتونی با مشاور صحبت کن چه کارایی واسش کنی چون خیلی سن حساسیه داداشش از دست داده شاید نتونه خوب برون ریزی کنه 

عزیزم نمیدونم چی بگم چون واقعا هیچ چیزی نمیتونه ارومت کنه انشالله خدا فقط به دلت صبر بده ار اول تا پیک اینجام فقط دارم اشک می‌ریزم 😢😢

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
عزیزم نمیدونم چی بگم چون واقعا هیچ چیزی نمیتونه ارومت کنه انشالله خدا فقط به دلت صبر بده ار اول تا پ ...

شرمنده😭

پسر قشنگم و دختر نازم همه انگیزه من شما دوتا هستید
عزیزم میدونم خیلی سخته ولی به خاطر دخترت قوی باش حواست بهش باشه ،اگه میتونی با مشاور صحبت کن چه کارا ...

خیلی داره اذیتم‌میکنه درس نمیخونه‌همش تو گوشیه. یا گوشی داداشش دستشه. خیلی بهش محبت میکنم هم من هم باباش ولی اخلاقش با پسرم خیلی فرق داره پسرم خیلی با محبت بود ولی این احترام مارو نمیزاره به خدا نمیدونم چکار کنم

شرمنده😭

دشمنت شرمنده عزیزم کاش هیچ مادری داغ اولادنبینه داغ اولا خیلی سخته فقط امیدوارم خدا بهت صبربده

مادر من بافوت خواهرم خونه نشین شد موهاش سفید شد افسرده شد 

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
دشمنت شرمنده عزیزم کاش هیچ مادری داغ اولادنبینه داغ اولا خیلی سخته فقط امیدوارم خدا بهت صبربدهمادر م ...

درکش میکنم داغ فرزند خیلی سخته. 

اایییی الهی بمیرم واسه اون دلت درکت میکنم عزیزم داغ عزیز خیلی منم پدربزرگم۱۳سال پیش جلو چشمم جون داد و مرد پلی داغ فرزند خیلی خیلی سخته 

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

خیلی داره اذیتم‌میکنه درس نمیخونه‌همش تو گوشیه. یا گوشی داداشش دستشه. خیلی بهش محبت میکنم هم من هم ب ...

درکش کن اون الان تو حال خیییلی بدیه حتما برو پیش مشاور 

پسر گلت آسمونی شده و دلش همیشه کنار شماست 

الان باید همه توان رو واسه روحیه دخترت بذاری 

خیلی داره اذیتم‌میکنه درس نمیخونه‌همش تو گوشیه. یا گوشی داداشش دستشه. خیلی بهش محبت میکنم هم من هم ب ...

میدونی عزیزم برای اونم خیلی خیلی سخته فقط ازش غافل نشید

اایییی الهی بمیرم واسه اون دلت درکت میکنم عزیزم داغ عزیز خیلی منم پدربزرگم۱۳سال پیش جلو چشمم جون داد ...

ممنونم خدا رحمتشون کنه 

درکش کن اون الان تو حال خیییلی بدیه حتما برو پیش مشاور پسر گلت آسمونی شده و دلش همیشه کنار شماست الا ...

بردمش چند جلسه فایده نداشته خیلی لجبازی میکنه با من و باباش. با دوستاش خیلی مهربون و با ادبه ولی با من نه 

2810