2777
2789
عنوان

دیگه گریه‌م بند اومد آخیش دلم خنک شد

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 34 پست

همه حرفات به کنار

اما تو عقدی و اونم عد بعد با هم رابطه دارین؟؟؟

خیانته ک

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و‌منی که خرما تو دهنم بود با چایی🤯

هسته ش رو بنداز دور🤣

تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی می‌مونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃

خب احتمال اینم میدادی که بخایین یک درصد بهم برگردین با این کار دیگ فکر نکنم برگرده هیچ وقت

اصلا 

به هیچ عنوان

اگه دوتا تاپیک قبلمو بخونی بهم گفت تو دنبال شوهر میگردی و اگه خوب بودی نامزدت ولت نمی‌کرد و نمیترشیدی

چی فکر کرده در مورد خودش، فکر کرده خودش گزینه‌‌ی منه

به خاطر این حرفشم شده دیگه پشت گوششو ببینه منو میبینه 

درضمن ما باهم نبودیم که بخوابم به هم برگردیم الکی پیام میداد می‌گفت بیا خونمون، غلط کنه پسری به من بگه بیا خونمون

اصلا به هیچ عنوان اگه دوتا تاپیک قبلمو بخونی بهم گفت تو دنبال شوهر میگردی و اگه خوب بودی نامزدت ولت ...

توی تاپیک قبلی گفتی ک براش کلیپ فرستادی اونم گفته بیا خونمون...

خب چرا بهش پیام میدی اگر میدونی منجر ب طلاق تو و شوهرت شده؟؟؟؟؟

وقتی شوهر داشتی هم باهاش پیام بازی میکردی!

خود کرده را تدبیر نیست...ما متاهلم حتی با فامیل توی پیوی در ارتباط نیستیم

همه حرفات به کناراما تو عقدی و اونم عد بعد با هم رابطه دارین؟؟؟خیانته ک

نه بابا این اصلا هیچوقت به من پیام نمی‌داد تا فهمید عقد کردم چندبار پیام داد ولی جواب ندادم پاک نکردم یادم رفت شوهرم دید فکر کرد خیانت کردم دیگه نذاشت توضیح بدم 

بعد از اینکه جدا شدیم فهمیدم این احمق خودشم عقد بوده رو نمی‌کرده گفت من تو پروسه.ی طلاقم و بیا ببینمت و این حرفا، اونموقع هم باهاش شدید برخورد کردم که تا هروقت جدا نشدی با من حرف نزن 

حالا امشب دیدم بیوشو فهمیدم کارای طلاقش تموم شده من یه پست شیر کردم که زود گفت بیا خونمون و دعوامون شد 

توی تاپیک قبلی گفتی ک براش کلیپ فرستادی اونم گفته بیا خونمون...خب چرا بهش پیام میدی اگر میدونی منجر ...

وای چقدر توضیح بدم 🫤

بیا الان توضیح دادم به یکی دیگه اونو بخون

اوکی،اما منطقی نیست...نامزدت بخاطر یک پیام یک طرفه که اصلا شما جواب ندادی،ول کرد رفت؟

شاید هم واقعا چاق و زشت و بدترکیبم 

نامزدم بهونه کرد 

چمیدونم والا

2810